Anonymous Публикувано Януари 27, 2009 Публикувано Януари 27, 2009 Така хора.. поредния нооб ви моли за помощ.. а ето го и моя случай: -пипал съм китара 1-2 пъти през живота си -сега съм на път да си купя една скромна електрическа китара -сигурно е важно да знаете че ще ми е само като хоби и не смятам да се занимавам сериозно със свирене, въпреки това искам да се науча да свиря като хората Общо взето искам да ме насочите от къде да почна(имайте в предвид че уроците, който ще взимам ще са само пред компа от някой сайт, нямам възможност за частни уроци) Мисля, че засега е това ако имате въпроси - слушам.
sasoh Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 Какво ще кажеш за това?
Ignos Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Еми да, то в НАРЪЧНИК-а общо взето всичко си има или поне достатъчно на първо време.
Vasil Pavlov Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Първо, тука не е WoW и Lineage, думата нууб я използват 10 годишни мързели по чатовете, ако обичаш недей да я употребяваш, изглежда смешно. не смятам да се занимавам сериозно със свирене, въпреки товаискам да се науча да свиря като хората - абе това всеки го иска, ама ако така ставаше, горе долу всеки китарист щеше да свири като хората и без да си е мръднал пръста. Не случайно се иска МНОГО труд, за да "свириш като хората", това е добре, защото се отсяват мързеливите индивиди, които искат много без да дават много Искам да те поздравя, за това, че си избрал китарата, прекрасен инструмент, въпреки това ГОРЕЩО те съветвам, ако не редовно, поне вземи ЕДИН-ДВА урока, за да се научиш да я държиш и да си спестиш МНОГО изгубено време в оправяне на грешки, които са ЛЕСНИ за избягване. Буквално няколко пъти ти стигат, за да си спестиш тонове нерви, време и усилия после. Айде поздравления, надявам се си упорит в упражненията и някой ден да ти слушаме нещата тука
Anonymous Отговорено Януари 27, 2009 Автор Отговорено Януари 27, 2009 За уроците съм убеден че ще съм редовен, защото наистина искам да се науча;] Мерси Василе!;]
DeadWing Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Първо, тука не е WoW и Lineage, думата нууб я използват 10 годишни мързели по чатовете, ако обичаш недей да я употребяваш, изглежда смешно. не смятам да се занимавам сериозно със свирене, въпреки товаискам да се науча да свиря като хората - абе това всеки го иска, ама ако така ставаше, горе долу всеки китарист щеше да свири като хората и без да си е мръднал пръста. Не случайно се иска МНОГО труд, за да "свириш като хората", това е добре, защото се отсяват мързеливите индивиди, които искат много без да дават много Искам да те поздравя, за това, че си избрал китарата, прекрасен инструмент, въпреки това ГОРЕЩО те съветвам, ако не редовно, поне вземи ЕДИН-ДВА урока, за да се научиш да я държиш и да си спестиш МНОГО изгубено време в оправяне на грешки, които са ЛЕСНИ за избягване. Буквално няколко пъти ти стигат, за да си спестиш тонове нерви, време и усилия после. Айде поздравления, надявам се си упорит в упражненията и някой ден да ти слушаме нещата тука Следя всекидневното ти заяждане по темите и мисля,че е крайно време да спреш,ок? ПО темата; Можеш да отидеш на един,два урока ориентировачно при някой учител.След това бавно започваш да се трудиш.С много упражнения става работата...
ultramega Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Следя всекидневното ти заяждане по темите и мисля,че е крайно време да спреш,ок? +1 А освен това леко наставническия тон , сякаш всичко вече ни е ясно и сме готови да даваме съвети на всеки. Интересното че явно е тенденция. Много сте.
Recommended Posts