Black Bird Публикувано Септември 19, 2005 Публикувано Септември 19, 2005 Искам да си купя Фаст Фрет че моя свърши... как може да си поръчам от София и да го платя при доставката Имали такъв начин , някоя фирма или пък да се продава в Пловдив? Някой ако знае да помогне! Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Аз съм от Пловдив но досега не съм виждал не че съм се интересувал де Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Фаст фрет - това пък какво е? Цитирай
jFog Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Китарата пешо е човека, голям му е фен до колкото помня. Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 аз си купувам струни GHS от тва магазина в партииния дом ако така се казваше . Там може да има :think: Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Струни ли са? Или са бързи "прагчета"? Кажете де Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 (Редактирано) това е препарат за почистване на струните преди и след свирене. удължава живота им, като запазва за по-дълго звука, близък до този на новите струни. прави ги и приятно мазни и пречи да ръждясват. Редактирано Септември 20, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 да и го продават на луната Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 Благодаря за помоща! Поръчах си от СаШ Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Благодаря за помоща! Поръчах си от СаШ Хах Ок, благодаря kitaratapesho! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Аз и Паскалеро отдавна и постоянно ползваме "Фаст Фрет" - много готино не6то, наистина. Като свикне6 с него, няма отказване В БГ не знам къде се продава - купуваме тук таме където ни попадне. Аз след работа или репетиции мажа струните. И преди следва6тото свирене ги забърсвам, т.е. не ги оставям "мокри" по време на свирене. Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Реална полза има ли от това? До колкото знам, покритието на струните пада на първата или втората седмица максимум (на определени места, но все пак...). Колко струва това чудо фаст фрет? Как точно запазва звука на струните? Още малко и ще ме убедите да си го купя Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 (Редактирано) има го в почти всички магазини. цената му е 11-13лв. помага. попитай тук кой го внася и те ще се свържат с теб до час-два. Редактирано Септември 23, 2005 от kitaratapesho Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Аз и Паскалеро отдавна и постоянно ползваме "Фаст Фрет" - много готино не6то, наистина. Като свикне6 с него, няма отказване В БГ не знам къде се продава - купуваме тук таме където ни попадне.Аз след работа или репетиции мажа струните. И преди следва6тото свирене ги забърсвам, т.е. не ги оставям "мокри" по време на свирене. и аз ползвам това чудо,за последно си го купих от магазина на Ванко Филибето в консерваторията Цитирай
Recommended Posts