Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
, че ще е по-лесно да ви питам направо вместо да търся 20 минути.

;)

cool edit pro

Редактирано от kitaratapesho
  • Отговори 68
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Бая сложна ми изглежда ;) няма ли някоя по-проста като за мен или да ми обясниш от каде да направя записа.

Отговорено (Редактирано)
Как се нарича онова дето се слага на пръста, за да се натискат няколко струни едновременно на едно прегче. Като отида в магазина да си взема да не стана смешен :hysterical: :hysterical: :D :D ;)

БОТЪЛНЕК

Редактирано от Драго
Отговорено
Бая сложна ми изглежда ;) няма ли някоя по-проста като за мен или да ми обясниш от каде да направя записа.

Виж сега, прояви интелигентност и помоли модератор да ти заключи темата, защото вече много сериозно взе да се отклоняваш

Отговорено

Cool edit pro е възможно най-опростената програма за звукозапис, която съм виждал. Нарочно ти препоръчах точно нея. Доста хора смятат, че е прекалено бедна откъм опции и възможности, но това се компенсира с наистина елементарни менюта и достъпност за употреба от всеки. Ако тя ти е сложна - иди в студио, където някой друг ще свърши цялата работа по звукозаписния процес, а от теб ще се иска само да изсвириш партиите си.

Поздрави,

Петър

Отговорено

Right. Питах един фр в скайп, които се занимава с правене на инструментали и той ми даде Digital Sound Recorder и е супер лесна, както и ти казваш.

п.с. затворете темата, и без това няма какво повече да питам.

п.с. 2 : Добрата страна на нещата е, че може да сложите линк към тази тема в темата "прочети ако си начинаещ" в нея има сичко необходимо за начинаещия от настройване на китарата до звукозапис :D

ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!!!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.