adXok Публикувано Септември 18, 2005 Публикувано Септември 18, 2005 (Редактирано) ъъ... http://mail.dir.bg/~adXok1/DJ_Bi-ElCo.mp3 [Тва го изнамерих в Интернет и го пускам така тук, ама няма да го държа повече от 3-4 дни... щото не е мое, а на някакъв друг сънародник. А може и да е на някого от този или други форуми за музика, така че нека да бъда извинен, ама ми е интересно мнението ви.] Редактирано Септември 18, 2005 от adXok Цитирай
adXok Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Сега гледам, че е било от AvToRa.com. Има ио някакюо друго парче "Кефя се, гот ми е" ама него просто мее срам да го качвам, че току-виж сте ме баннали. Какво му направихме на Господ бе, хора! Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 и тоя се нарича дж?мразя такива дето комбинират песен с програма или направят някоя с фрути лупс и си мислят че са дж :killyou: Цитирай
adXok Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Аве не знам дали е ДиДжей, ама то куцо, кьораво и сакато почна да се прави на музикант, ама чак "глух" да си толкоз и да си ДиДжей ми се не нрави нещо! Малко хип много хоп. Цитирай
maringtr Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Сега гледам, че е било от AvToRa.com. Има ио някакюо друго парче "Кефя се, гот ми е" ама него просто мее срам да го качвам, че току-виж сте ме баннали. Какво му направихме на Господ бе, хора! АХАХАХАХАХ КЕФЯ СЕ ГОТ МИ Е Е КЛАСИКА хахахахХАХАХАХА Мисля, че я изпълняваха ПЕЧЕНИТЕ МОМЧЕТА ХАХАХАХАХАХАХ Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Сега гледам, че е било от AvToRa.com. Има ио някакюо друго парче "Кефя се, гот ми е" ама него просто мее срам да го качвам, че току-виж сте ме баннали. Какво му направихме на Господ бе, хора! АХАХАХАХАХ КЕФЯ СЕ ГОТ МИ Е Е КЛАСИКА хахахахХАХАХАХА Мисля, че я изпълняваха ПЕЧЕНИТЕ МОМЧЕТА ХАХАХАХАХАХАХ забрави "оу йеее" Цитирай
adXok Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 Който чул - чул... От етичност махам активността на връзката към творбата от торбата! Нека има място за всички под небето. Въпрос на себеосъзнаване, а не на възгордяване. Човека е някакъв софтуерен разработчик, който смята, че музиката в България не върви надобре, защото музикантите били със сбъркана представа какво да свирят! А той пее и свири страхотийно Жесток е Господ към някои души́... Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 ми хванете се направете нещо по-хубаво бе, какво само злословите Цитирай
jFog Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Sorry, the Server failed to retrieve the requested data file is not found Цитирай
Recommended Posts