tsetso Публикувано Септември 18, 2005 Публикувано Септември 18, 2005 Здравеите приятно ми е да се предсавя на всички вас.Казвам се Цветан (Цецо) Игнатов.Завършил съм музикалното във Варна със специалност цугтромбон.Пръкнал съм се за щастие или нещастие 1968.На 14 години си взех първата заплата като музикант свирейки в ресторант "Червен Рак" на Златните-Точно 220 лв.Много пари за това време,за справка баща ми беше партиен секретар на ТЕЦ Варна и вземаше 150лв.Днес съм на 37 и не си спомням да не съм бил на сцена повече от 2 седмици нещо което съм компенсирал с по 2-3 учстия на ден.След като завърших у-ще успях да вляза в консервата с естрадно пеене в класа на Георги Кордов-1ви от 250 човека.За безкраина изненада на всички (и наи вече на родителите ми)предпочетох да правя пари отколкото да харча.Хукнах по чужбина и направих стаж от 12 години в чужбина:кораби,Норвегия,Финландия,Германия,Швеция и разбира се каде ли не из БГ.Свиря клавири,тромбон,последните 15 години бас китара и припявам колкото да не скучая.Свирил съм с кого ли не на една сцена,но предимно с Emotion Band-11 години,The Rangers-2 години и във Сигнал съм замествал клавириста за някои участия Последните 2 години съм мениджър на клуб АЛИБИ в град Варна и свиря в едноименната група-Алиби. В момента имам 3 баса:Аlembic-Европа,JAE DEE англииска китара къстам модел една единствена в света правена по поръчка.и една Ямаха ВВ серия.Всички 5 струнни. Останалото е:Неиди дистанционно.Лампов преамп-Груув тюбс,кубе-Хюгс енд Кетнер бас кик 505,Босс Ме 5 процесор,Кларк Текник Ди АИ бокс-активен всичко това овързано с Планет Уейвс кабели с доживотна гаранция и златно 24 каратово покритие на жаковете.И едно клавирче на Роланд ДЖИ ВИ 1000 Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 бравос, особено за веригата, само оня бос некакси седи малко накриво наред с другата скъпа и хубава железария Цитирай
tsetso Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Има такава работа ама за малко компресия и хорусче върши работа.Но в общи линий тои ми е слабото звено от системата ще видя докога ще го изтърпя Цитирай
evans Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Добре дошъл ,хубава биография имаш Цитирай
Geo Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Здрасти и добре дошъл, Слушал съм много хубави неща за бандите,в които си свирил.Поздравявам те и за добрите басове.И аз чакам Алембик Стенли Кларк от Щатите,ама да видим.Джей ди-то не беше ли на Янко?Ако е то-убийствен бас е. Надявам се скоро да пуснеш нещо в гмейла,за да се понаучим малко. Още един път добре дошъл във форума :hello: Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Добре дошъл и от мен. Хубаво е, че във форума идват и музиканти, които свирят не само на клавиатура Цитирай
tsetso Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 Добре заварили.Мерси за хубавите думи.Ако мога да помогна с нещо просто пишете аз съм насреща.Geo Стенли кларк-Алембик има 2 модела.Кои от тях чакаш.Разликата в цената межди двата е около 3000$.Аз съм свирил с по-скъпия модел и трябва да ти кажа че това е баса.Просто го включваш някъде кадето и да е и той засвирва.За съжаление този бас вече не е в БГ а пък не съм чувал някой друг да има такъв.А за JAE DEE баса този на Янко е другата и последна такава китара в БГ.РАзликата между двете е доста голяма като започнем с това че моята е 5 срунна.Неговата е също поръчкова (те нямат серийно производство) грифа ми от 7 пласта дървото е различно и изглеждат различно въпреки че стила на Джон Дигинс е спазен.И не на последно място моята е доста по-скъпа.Очаквам да ми донесат съвсем скоро апарат и ще снимам Цитирай
tsetso Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 Между другото съм качил снимка на профила ми с Алембика. Цитирай
Geo Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Видях снимката.Супер е басът.Лично аз не харесвам 5-стр.басове.Предпочитам класическите 4-стр.Алембикът,който искам е Серия1 и е втора употреба.Според мен би ми паснал най-много за стила,който свиря.Все пак китарата няма да свири сама . Цитирай
tsetso Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 Дано го донесат, страшна китара е ще ти хареса.И да се обадиш да я видим Цитирай
Geo Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Дано го донесат, страшна китара е ще ти хареса.И да се обадиш да я видим Ще се обадя-поне с тебе сме близко.Аз съм от Каварна .ще се обадя да почерпя ако стане работата. Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Цецко, здрасти брат! Добре дошъл отново във форума! Радвам се, че ме послуша е се завъртя наоколо (отново)! ОФТОПИК: Последния петък като бях при вас ме доби един от климатиците ти в клуба и тръгнах болен за Гренландия, но ти прощавам Исках да дойда и в събота, но ти казвам - бях болен вече! Иначе стана много готин купон в петък, предполагам че съботата е била още по-силна! Кажи ми ако знаеш някой друг познат от Варна да е тук във форума! Поздрави!! Данчо Цитирай
tsetso Отговорено Септември 22, 2005 Автор Отговорено Септември 22, 2005 Извиняваи ама ако нямах климатици щеше да кажеш много задимено тука.Нямате угода ей.Купона в събота беше зверски има за какво да съжаляваш,цепихме до 4.30 ч.И все пак извинявай,Следващия път ще ти дам шалче.Леко свирене там ако има нещо пиши.А пък за варненци все още никои не се е обаждал не знам нали съм новобранец още във форума.Умната там Цитирай
Recommended Posts