podmatrix Публикувано Януари 21, 2009 Share Публикувано Януари 21, 2009 Все си харесвам китара и все нещо ме спира. Сега попаднах на една доста апетитна оферта, но нз дали си струва. Става на въпрос за този Jackson. Та може ли някакви мнения по-професионални да дадете? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 21, 2009 Share Отговорено Януари 21, 2009 В xxxx цената на тоя модел е 500-550. Китарата свири като за парите си. Т.е. нито е зле нито е нещо особено. Електрониката и е готина особено ако си ориентиран към по-твърдата музика. Праговете ще е добре да мината през някой лютиер за левелинг. Грифчето иначе е тънко и много удобно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Януари 21, 2009 Share Отговорено Януари 21, 2009 Това не е оферта, а пладнежки обир. А инак киатарата има гаден баланс - като я окичеш на колан и станеш да свириш прав, грифа натежава и посочва право към земята. Не е удобно, защото трябва постоянно да я придържаш, което е изморително. Може да се поправи, като смениш мястото на "закачалката" за колана(тази, която е до грифа). За удобство - удобна е. За звук - евтина е... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krismana Отговорено Януари 21, 2009 Share Отговорено Януари 21, 2009 Да наистина в Надигащата се сила е 520лв. Иначе незнам колко е качествен но това за баланса на грифа е много голям минус. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Януари 21, 2009 Share Отговорено Януари 21, 2009 Що не погледнеш и King V моделите (ако има) - аз имам подобен модел и седи мирен като си го окача на врата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
podmatrix Отговорено Януари 22, 2009 Автор Share Отговорено Януари 22, 2009 Мерси за коментарите момчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts