Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Роко - президент :P

@колегите от оркестъра: оставете човека Бицев на мира - изповядвайте ми се на мен - може да сте ми батковци, но зная лек за всички ваши болки (само ви трябват батерии - от дебелите)!

@checho: Не се притеснявай, ясно ми е къде се намирам ;)

Относно тишината - последните три години работя особено много върху нея и точно тук, по време на "Птицата в мен" съм крайно циничен със същата, но исках да видя дали мога, до колко и до къде :) (а и обстановката предразполагаше)

Оше нещо, не-много встрани от темата:

Тук бях пуснал тема за Джеймс Джеймерсън (във връзка с Мотаун), но стигнахме до Джена Джеймесън и станахме приятели (ама в майспейс) - няма начин :)

Още веднъж :

:happy:Роко - президент :happy:

А принцеските да отиват да свирят, че с писане по форуми не се става по-добър и ще има черни точки :o

• Отговори 65
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Последно - тук представяме групата, колеги от орк. Пързалка :)

Личностите си, бихте могли да споделите с другите в този раздел -> Самопредставяне :o

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено

Ако знаех, че годината е 81-ва, а не 2009-та щях да разбера, че няма свобода на словото. Но ... ъъъъъъъъъъъъъъъъъ..., предпочитам да бъда себе си.

Отговорено

Точно защото свободата на словото е неограничена (поне теоретично) силно се налага, особено с развитието на неограничеността и, структурирането и, като за всяко нещо е отделено точното място, което прави по-лесно търсенето, а и не-товаренето с излишна такава на търсещите я (което на жаргон, по ново-български се нарича "оф-топик", например или "спам") <_<

Имам предвид, че няма нужда да се злоупотребява с тази свобода ;)

П.П.:

Ще бъде прекрасно, ако се огледаш кое, как и къде се случва - има място за всичко, запознай се по-добре с този нов вид общуване, преди да се гмуркаш в него - не е нито плитко, нито топло:)

Отговорено

Оооо вие сте се събрали отново. Браво :punk_guitar:

Зимата следях темата с интерес и жалко, че се разпаднахте тогава, но може да е било за добро.

Сега звучите още по-добре и по-нахъсано от преди :music336:

Надява се, че сте разрешили проблемите си и да не се разпадате повече.

Желая много успех на бандата и чакаме новите ви изяви !

Отговорено

Да се върнем назад - преди 5 години (6?) с...taka li e? - a taka свирехме в Динамитър Блус Бенд (блус и рок класики),когато събрахме Пързалката с Багето (Любо).Барабаниста е Пенчо Пенчев (Пената),който се отказа от свиренето по принцип..

Бяхме поругани и напсувани като предатели :hysterical: от шефа..Това роди следното парче след купон -

"Предател" (демо)-

http://www.esnips.com/doc/7c9f623b-2770-4f...1d0/08-Predatel

..

Впоследствие барабаниста на ДББ ни обвини,че сме му сменили някаква кожа на касата...от тук дойде следващата гавра-

"Крадец"(демо)-

http://www.esnips.com/doc/08f9758b-38e8-45...bdaeb/09-Kradec

:greenangel::hysterical:

Чудиме се да ги свириме ли сега..