Icarus Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 ^^Препратката към Контрол не е случайна Колкото за ревърбите в куул-а - разкарай от настройките early reflections изцяло - оттам идва цялата баня. Пак не е кой знае какво, но определено се преживява по-добре. Цитирай
Telerig Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Абе без забележки...с вибрато без вибрато с ревърби с дилеи и без тях - така си го почувствала - така си го изпяла, суперлативи да ръсим също е излишно - аплауза накрая е от нас + почерпката пък и най важното е насладата от изпълнението, която остава Цитирай
lizardman Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Много жестоко! На мен пък ми хареса това подчертано с такава амплитуда вибрато . Само се присъединявам към казаното за дилея - просто трябва или да има и на двата гласа, или на нито един. Според моите виждания, нали. Иначе евала Цитирай
noti4ka Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Кака,евала!Станало е супер-с кеф си го изслушах ЦЯЛОТО Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 27, 2009 Автор Отговорено Януари 27, 2009 fildi, Telerig, lizardman, noti4ka, Благодаря ви, Слънце-та мои! (Нек'ква космическа словоформа внедрих по ваша вина... ) Delyan-е, особено ми е драго! Казал си ми четири думи, обезпечени със златно покритие! Цитирай
JD Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Впечатляващо наистина. Емоционално доста добре ви се допълват тембърчетата, звуково също. Тремолото - казаха го няколко преди мен, а и съм убеден, че си го знаеш, така че е безсмислено да дрънкам за това... Атмосферата при двугласите мачка P.S.: Кака Кристинка (Агилера) не се справя никак лошо все пак (лично мнение, де...). Цитирай
Recommended Posts