Angelina Sekulova Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 Пощурила съм се по един концерт на DVD тия дни. И току ми хрумна да извадя от диска едно парче за бeктрак: Song for You... Та... господин Roderick Dixon свири на рояла и... си попяхме... Soulful... <<Цък>>! Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Иииииий, бра'о бе кака Все едно с него си го пяла на тоя лайв Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Супер е! Много си пасвате! Единствено ми се струва, че на места попрекаляваш с вибратото. Поне така на мен ми се причува ... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 BlueZone, Black Bird, Polyphone, благодаря ви от сърце!! П.П. Полифоне, аз и с други неща прекалявам, ти кво искаш - лайв! (Е, пропуснах да кажа Thank youuuuu накрая, ама за следващото участие ще си полирам обноските...) Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 П.П. Полифоне, аз и с други неща прекалявам, ти кво искаш - лайв! Предполагам с преводите....., а не трябва!!!!! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 На мен линка ми пише че е not available. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Уоу ! Бях чул Айроник и не,че беше лошо,но просто не е било твоя стил. Тука обаче си личат качествата ти. Изпълнението е прекрасно ! Браво Ако мога да си изсмуча от пръстите(и ушите) една изключително субективна критика.... На места малко в повече ми идва вибратото Още веднъж - Браво Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 Благодаря eL_NinYo! Моля с Полифон да ми простите за лекия "стилистичен архаизъм", който си позволих с вибратото. Знам точно за какво иде реч... Приемете, че като чувам скърцането на педалите на рояла в записа, някак се изкуших да пусна точно такова вибрато с яка амплитуда - като на "мазна" черна солистка от госпел хор... Освен това солистът няма добро вибрато при такава постановка на пеене. Има много мощен глас, ДЪЛГА ФРАЗА (на тихите синхронизирани пасажи ми взе здравето!), пъргави фигури и... зле оформени краища. Трябваше да огладя някои места, а други - прекспонирах, по вече споменатите причини. Иначе..., това парче ми е любимо в соул-жанра. Харесвам го от дете. От времената на грамофонните плочи. Страдам от "влияния"... И мразя версията на Кристина Агилера... Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Моля с Полифон да ми простите за лекия "стилистичен архаизъм", който си позволих с вибратото. Прощавам ти! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 Прощавам ти! Абе еееей! То бива, бива да се занасяш, ама парчето е сИрьозно! Цитирай
Icarus Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 О, леле како! :godbless: Изключително яко изпълнение! Много ми хареса! Само една мааалка забележка ще си позволя - мислех си, докато го слушам, че ще е по-добре гласът ти да няма дилей, ами само някакъв ревърб - гласът на диксън например има само ревърб, или поне така ми се струва. Просто ще звучи хептен като лайв, чак си представих сцената с голям роял и с певица с вечерна рокля и така нататък п.с. Аз още си чакам Your House Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Абе еееей! То бива, бива да се занасяш, ама парчето е сИрьозно! 'Ma мно'о дълго ве... Не го изкарах цялото... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 26, 2009 Автор Отговорено Януари 26, 2009 Icarus, какин, твоят пост почва като парче на "Контрол"... Прав си за delay-ефектите, но все още записвам с Cool и (освен че при мен цари "бой на карти в тъмна нощ") ревербите не ми харесват. Освен това в зависимост дали пеем заедно с човека или аз влизам на контрапункт, ефектите са различни - фраза за фраза. Дори има едно-две места, където гласът ми е почти сух, за да не се наруши синхронът. Your House... Не съм забравила... 'Ma мно'о дълго ве... Не го изкарах цялото... Така да ми е познато... RockoBG, отбиваш се до WC-то преди концерта и ша издържиш. Цитирай
Recommended Posts