sw1tched Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 най ме кефи в началото чистата китара, много приятен обемен звук. Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 лошото е че където и да пробвам да ъплоудвам все не става дайте сайт и наче парчета имам за 2 диска. Верно че не са пипнати като за последно, но стават за еднодневки. впрочем и аз ги правя за около два 3 часа какво да иска човек. пускам синтезатора, записвам на миди и подложката готова хаха, но н може и да се сравни с това което искам да стане ама се изисква бая работа а мен ме ......... да си го призная до голяма степен мързи Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Виж си рецензията от предишните . Абе ква рецензия, това е мнение. Около първата минута, т.е, около 1.00 има страхотно приятни неща; ама айде стига с тоя полуиндианец... Не позирай, депозирай и гони голямата публика; а ний, /т.е, аз/ сме... /справка Ботев/ я ся пак шси го пусна пущината Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Абе, синтеза на ксило-фибрафончето как го правиш; да не свириш и на синт; светни ме, а, искам вариация на Saint Alphonso's pancake breakfast на търбуха, Бог да го прости, Франки. Цитирай
Black Bird Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Абе, синтеза на ксило-фибрафончето как го правиш; да не свириш и на синт; светни ме, а, искам вариация на Saint Alphonso's pancake breakfast на търбуха, Бог да го прости, Франки. da takiwa upsqvam da gi napravq imam edna stara yamaha Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Абе, синтеза на ксило-фибрафончето как го правиш; да не свириш и на синт; светни ме, а, искам вариация на Saint Alphonso's pancake breakfast на търбуха, Бог да го прости, Франки. da takiwa upsqvam da gi napravq imam edna stara yamaha Машала, велик е Бог Цитирай
Recommended Posts