BlackCorsair Публикувано Септември 15, 2005 Публикувано Септември 15, 2005 LINE 6 наскоро представиха TonePort™ Сигурен съм,че това ще улесни много Тонрежисьори и Китаристи при записа на Ел.Китари в Студиото или за нахвърляне на Идеи на PCтата им. Продукта е доста нов и все още няма цена. Който се интересува повече инфо ТУК. Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 С други думи Guitar Rig/Amplitube/квот се сети човек като софтуер + звукова карта. С тази разлика, че пише Line 6. Разбира се като казваме звукова карта, говорим за такава със нормални преампове. Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 т'ва е изродско уе!мали мали що сам беден?! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Прилича ми малко на котлон Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Прилича ми малко на котлон Цитирай
Recommended Posts