stratocaster Публикувано Септември 15, 2005 Публикувано Септември 15, 2005 гледах по Дискавъри някакъв документален филм за това какво ще стане ако нямаме луна и взех че се вдъхнових и драснах една идейка кратка, набързо и калпава искам критики баса е добрата стара 20 годишна кремонка и да ми кажете как ви се струва звука на соло китарата - и в двете части тенкю http://4546.hit.bg/if_we_have_no_moon.mp3 и на Гмаил го има Цитирай
Icarus Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 (Редактирано) Готино е За звука на китарата си мисля, че може би ще се получи по хубаво ако звукът е някак си по-топъл.. с малко повечко ниски и мъничко по малко високи. Особено в началото може би ще звучи по добре. Но това си е мое мнение, аз принципно си падам по "по-топли" звуци. Иначе баса размазва Това за баса съвсем сериозно. Въпросче - как си направил барабаните? п.с. не трябва ли да е If we haD no moon?.. Редактирано Септември 15, 2005 от Icarus Цитирай
fracture Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Леко понамали баса, че втората китара се губи и на места (баса де) се "боричка" със соло китарата. Иначе парчето си е супер, може да се доразвие като идея Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 еми баса нали казах - 20 годишна кремонка had, have...........ба ли го барабаните са на lief drums........ Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 малко фуса мнооо ревърба или самия семпъл ама не е особено реален, приятно си е, евалата, малко домашно изсвирено, касата малко удебели, тъничък ти е барабана. мисля че един компресор на китарата ама пост говорим в микса от тия ламповите симулации ще придаде доста хубав отенък, ще ти изкара много позагубени честоти ако мога така да се изразя и на баса май малко можеш да сложиш от това, пробвай, аз напоследък използвам много винтидж уормъра и мн се кефя Цитирай
Cnopko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 супер блус-купон личи че от скоро свириш ама евала Цитирай
Recommended Posts