Red_Bull_Dog Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 единственото нещо което мога да ви кажа за въпросната марка(но искренно!) е:ХОРА НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Вече имам доста солиден опит с тях и много пъти съм се зълъгвал с цената и външния вид(обикновенно всичко блести!) и сам се набутал толкова кинти че ме боли главата....Всичко се разпада с убийствена скорост! Имам кардан от въпросната марка и няма никакво намерение да се разпада засега...Имам го от околко 6-7 месеца и засега го ползвам без никакви ядове...Китайските стоки в голямата си част са боклуци-не отричам,но знаете ли защо е така-защото у нас се внасят най-долнокачествените китайски стоки.В Америка не е така и там пазара страда от евтини и качествени неща които вземат хлебеца на другите..Ако имах повече пари обаче-ТАма или Сонор щях да си взема,но това е друга тема.Мисълта ми беше ,че дявола не е толкова черен,но подбирайте и гледайте ВНИМАТЕЛНО! хем така,хем онака,а? кат е толкова як за кво ти е ТАМА? Защо ми е ТАМА ли ? Хехе Ами хората защо си купуват Мерцедес...И знаете ли защо много от останалите не си купуват не МерцедесПарички мой човек-всичко е до шибаните пари.Засега кардана ми е здрав и върши работа,а като си събера парички и Кобра ще си взема.Аз не съм професионален музикант-мога да почакам,а това което мога да кажа за кардана на Стаг е ,че колкото даваш толкова и получаваш.Взех го малко на пожар защото свирех с група и ми трябваше,а в магазина други не се предлагаха.За всяка репетиция съм го пренасял ,сглобявал и разглобявал -това прави 4-5 пъти седмично....''Кой издражи издражи'' -казваше един шоп! А вие защо се нервите на Стаг,че ви подбива цените-марковата стока за вас ли си я купувате или за да я търгувате...И ако е толкова хубава що я продавате.Знам ,че здравите и маркови неща си държат цената-имам опит с такива неща,но пак казвам-от кардана който имам съм сравнително доволен.Факт е че ми предлагаха да си купя раид чинел на Стаг и отказах-не ми хареса и не съжалявам-после си взех Зилджан на старо Никого не пращам да купува от тая марка-просто споделям опита който имам и не желая да водя излишни спорове ОК? Цитирай
fake Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 няма проблеми просто споделяме опит.... каквот съм си купил на таз марка всичко се троши....освен един сплеш който и не звучи зле!Явно може да се попадне и на горе-долу свестни неща и е въпрос на късмет.Но моето мнение е че няма смисъл да се рискува и като цяло са боклуци! Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 единственото нещо което мога да ви кажа за въпросната марка(но искренно!) е:ХОРА НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Вече имам доста солиден опит с тях и много пъти съм се зълъгвал с цената и външния вид(обикновенно всичко блести!) и сам се набутал толкова кинти че ме боли главата....Всичко се разпада с убийствена скорост! Имам кардан от въпросната марка и няма никакво намерение да се разпада засега...Имам го от околко 6-7 месеца и засега го ползвам без никакви ядове...Китайските стоки в голямата си част са боклуци-не отричам,но знаете ли защо е така-защото у нас се внасят най-долнокачествените китайски стоки.В Америка не е така и там пазара страда от евтини и качествени неща които вземат хлебеца на другите..Ако имах повече пари обаче-ТАма или Сонор щях да си взема,но това е друга тема.Мисълта ми беше ,че дявола не е толкова черен,но подбирайте и гледайте ВНИМАТЕЛНО! хем така,хем онака,а? кат е толкова як за кво ти е ТАМА? Защо ми е ТАМА ли ? Хехе Ами хората защо си купуват Мерцедес...И знаете ли защо много от останалите не си купуват не МерцедесПарички мой човек-всичко е до шибаните пари.Засега кардана ми е здрав и върши работа,а като си събера парички и Кобра ще си взема.Аз не съм професионален музикант-мога да почакам,а това което мога да кажа за кардана на Стаг е ,че колкото даваш толкова и получаваш.Взех го малко на пожар защото свирех с група и ми трябваше,а в магазина други не се предлагаха.За всяка репетиция съм го пренасял ,сглобявал и разглобявал -това прави 4-5 пъти седмично....''Кой издражи издражи'' -казваше един шоп! А вие защо се нервите на Стаг,че ви подбива цените-марковата стока за вас ли си я купувате или за да я търгувате...И ако е толкова хубава що я продавате.Знам ,че здравите и маркови неща си държат цената-имам опит с такива неща,но пак казвам-от кардана който имам съм сравнително доволен.Факт е че ми предлагаха да си купя раид чинел на Стаг и отказах-не ми хареса и не съжалявам-после си взех Зилджан на старо Никого не пращам да купува от тая марка-просто споделям опита който имам и не желая да водя излишни спорове ОК? никъв спор нема,а ти само потвърждаваш мнението ми и на други барабанисти да не си купуваме от тая марка... Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 Абе да явно аз все още не съм побаднал на кофти продукт ,което е много добре за мен .Абе според мен всеки си решава за себе си ако има пари много ясно ,че ще си купи Тама, или някаква добра марка важното е да не сме прецакани. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Пресен опит с нов стагг краш: от около месец на пук на всеобщото мнение, че колкото по-стар чинел - толкова по-добре звучащ чинел - 16"-то блестящо нещо, което ползвам започва да звучи все по-гадно ! П.П. Това май ми е поста с най-много по- ! Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Пич нещо не те разбрах ,какво искаш да кажеш. :think: Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Пресен опит с нов стагг краш:от около месец на пук на всеобщото мнение, че колкото по-стар чинел - толкова по-добре звучащ чинел - 16"-то блестящо нещо, което ползвам започва да звучи все по-гадно ! П.П. Това май ми е поста с най-много по- ! нищо чудно ако е тенеке и се изкривява постепенно и едва забележимо да си губи звука Цитирай
Recommended Posts