Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
скоро видях машината им за капаци (фусчета де) , доста хром по нея ,почти всичко беше солидно (дано да е и здраво). харесами пък и цената беше 140 лв. ама пък за толкоз пари поне не плащаш за имена на известни марки.

Фус-машината им е хубава,имам иа ве4е от половин година и не прави проблеми,става въпрос за по-дебелата машина,която е с въртящи крака и е някакъв опит за имитиране на Тама и Ямаха едновременно...за стойките нямам мого добри впечатления,един приятел си взе и се скапаха за нула време...педалите не са кой знае какво,може би единственото по-лошо от тях е Амати...имам и дайре,то се държи добре засега чинелите не ме кефят особено,а за барабаните нямам наблюдение,предполагам че няма да ме учудят със звук.Ами на тези цени-толкова,и това все е нещо...

• Отговори 37
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Ами аз отскоро се сдобих с едно чисто ново сплешче стагг и звучи удивително добре. 

нека е само "добре" и да не те плаша ама да издържи повече отколкото при мен:metalist:

Отговорено

от drumfuker дочух че сплешовете не били лоши, само дето ако купиш два абсолютно еднакви сплеша и двата вадят абсолютно/коренно различен звук , нещо което при "марковите" чинели е не дотам осезаемо..

• 1 month later...
Отговорено

единственото нещо което мога да ви кажа за въпросната марка(но искренно!) е:ХОРА НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Вече имам доста солиден опит с тях и много пъти съм се зълъгвал с цената и външния вид(обикновенно всичко блести!) и сам се набутал толкова кинти че ме боли главата....Всичко се разпада с убийствена скорост!

Отговорено (Редактирано)

хмм,последно влизам при пълничкия :dance: Русинов и гледам едно барабанче дет е одрало кожата на мойто метално Pearl,само дет е Stagg,ама са крааааали,без какпка свян и викам колко струва?ми 150 ми се отвръща...хмм,е аз пък същия тоя Pearl го продавам за 200 със хубави кожи,а сега ми кажете кой е луд,аз или тия дет го продават?имат примерно 2 модела кардан,които аз съм виждал,по-евтиния е ПЪЛЕН боклук,някъде около 200 беше май или 220,НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКЪВ!!!!тоя за 310 по-скъпия модел горе-долу(ама само горе-долу)става,аз си продавам стария Sonor за 350...

всичкото тва го казвам за хора решили да пестят,хора купувайте макар и за мааалко повече пари хубави неща на старо,проверени и сигурни,за да не ви излезе през носа.лозунги от типа "аз само нови неща купувам щот съм мноо умен"са пълна глупост и са много аматьорски...

аз сега,например,си взех на старо от Han_Solo столче Tama,верно на мноо години,и живота го е блъскал яко,обаче е издържало много време и още ще издържи,а столче Stagg за същите пари чисто ново като го видях в магазина и от пръв поглед ми стана ясно че за нищо не става,това при условие че не съм маниак на тема хардуеър претъпкан със знания и обходил де що има сайт в нета...

абе май ми схванахте мисълта,а?с удоволствие бих казал все хубави неща за тая марка,но докато не си подобрят качеството/здравината/дизайна това че са евтини няма никво значение...

Редактирано от Katsko
Отговорено
хмм,последно влизам при пълничкия :greenball:  Русинов и гледам едно барабанче дет е одрало кожата на мойто метално Pearl,само дет е Stagg,ама са крааааали,без какпка свян и викам колко струва?ми 150 ми се отвръща...хмм,е аз пък същия тоя Pearl го продавам за 200 със хубави кожи,а сега ми кажете кой е луд,аз или тия дет го продават?имат примерно 2 модела кардан,които аз съм виждал,по-евтиния е ПЪЛЕН боклук,някъде около 200 беше май или 220,НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКЪВ!!!!тоя за 310 по-скъпия модел горе-долу(ама само горе-долу)става,аз си продавам стария Sonor за 350...

всичкото тва го казвам за хора решили да пестят,хора купувайте макар и за мааалко повече пари хубави неща на старо,проверени и сигурни,за да не ви излезе през носа.лозунги от типа "аз само нови неща купувам щот съм мноо умен"са пълна глупост и са много аматьорски...

аз сега,например,си взех на старо от Han_Solo столче Tama,верно на мноо години,и живота го е блъскал яко,обаче е издържало много време и още ще издържи,а столче Stagg за същите пари чисто ново като го видях в магазина и от пръв поглед ми стана ясно че за нищо не става,това при условие че не съм маниак на тема хардуеър претъпкан със знания и обходил де що има сайт в нета...

абе май ми схванахте мисълта,а?с удоволствие бих казал все хубави неща за тая марка,но докато не си подобрят качеството/здравината/дизайна това че са евтини няма никво значение...

ЕЕЕЕ аз имам столче стаг и съм много доволен от него :cheers: ,и не ми е правило никакви проблеми вече 1 година. :read:

Отговорено
хмм,последно влизам при пълничкия :greenball: Русинов и гледам едно барабанче дет е одрало кожата на мойто метално Pearl,само дет е Stagg,ама са крааааали,без какпка свян и викам колко струва?ми 150 ми се отвръща...хмм,е аз пък същия тоя Pearl го продавам за 200 със хубави кожи,а сега ми кажете кой е луд,аз или тия дет го продават?имат примерно 2 модела кардан,които аз съм виждал,по-евтиния е ПЪЛЕН боклук,някъде около 200 беше май или 220,НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКЪВ!!!!тоя за 310 по-скъпия модел горе-долу(ама само горе-долу)става,аз си продавам стария Sonor за 350...

Кацко какво да ти кажа човек...всичко това дето го казваш е 100% вярно. Да ама хората ходят и си купуват евтини, нови боклуци Stagg. И после кво..

Ами като продаваме не6то на старо неможем да го продадем 1000 години и дори се принуждаваме да сваляме цената наполовина..щото тия боклуци Stagg ебават майката на пазара....Мноого тъпооо. Аз продадох моето Amati Mega Upgrade Tunning

с 80% хардуер TAMA(за който съм дал горе долу 600лв)и с чисто нови кожи REMO Pin Stripe и бях му махнал и тъпото пластмасово покритие, бях излъскал корусите до супер яко, след това в небезизвестната фабрика "Кремона" ми полираха и пръскаха с лак(нитроцелулозен!!! щото с полиуретанов лак се убиват вибрациите на корпуса)....а бе тва Amati беше станало като истинско бе....и кво продадох го за 400лв чрез един знаменит пловдивски барабанист наречен Иван Енев и от една година ми изплаща парите и още не ми ги е изплатил...ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ми кво е това ебахму

С две думи да живеят Stagg :wall:

Отговорено (Редактирано)

....и кво продадох го за 400лв чрез един знаменит пловдивски барабанист наречен Иван Енев и от една година ми изплаща парите и още не ми ги е изплатил...ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ми кво е това ебахму

С две думи да живеят Stagg :wall:

нещо не разбрах - продал си ги НА Иван Енев иил ЧРЕЗ Иван Енев,защото аз не съм виждал той да има такива барабани а ако си ги продал ЧРЕЗ него парите би трябвало да търсиш от този НА който си ги продал

Редактирано от darmonko
Отговорено

Когато съм го продал чрез някой, който естествено си слага надценка и го продавам ЧРЕЗ него...предполагам си запознат с мини борсата на Иван Енев...смисъл нещо като да си оставиш вещ в оказион.....АМИ ТОГАВА МНОГО ЯСНО ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСЯ ПАРИТЕ ОТ НЕГО!!!

Отговорено

ако ти е поставил надценка това е друг въпрос само че аз се съмнявал да го е направил. поне откакто го познавам и следя"миниборсата" му не съм бил свидетел на надценки - е за теб може да е направил изключение

Отговорено
единственото нещо което мога да ви кажа за въпросната марка(но искренно!) е:ХОРА НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Вече имам доста солиден опит с тях и много пъти съм се зълъгвал с цената и външния вид(обикновенно всичко блести!) и сам се набутал толкова кинти че ме боли главата....Всичко се разпада с убийствена скорост!

Имам кардан от въпросната марка и няма никакво намерение да се разпада засега...Имам го от околко 6-7 месеца и засега го ползвам без никакви ядове...Китайските стоки в голямата си част са боклуци-не отричам,но знаете ли защо е така-защото у нас се внасят най-долнокачествените китайски стоки.В Америка не е така и там пазара страда от евтини и качествени неща които вземат хлебеца на другите..Ако имах повече пари обаче-ТАма или Сонор щях да си взема,но това е друга тема.Мисълта ми беше ,че дявола не е толкова черен,но подбирайте и гледайте ВНИМАТЕЛНО!

Отговорено
единственото нещо което мога да ви кажа за въпросната марка(но искренно!) е:ХОРА НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Вече  имам доста солиден опит с тях и много пъти съм се зълъгвал с цената и външния вид(обикновенно всичко блести!) и сам се набутал толкова кинти че ме боли главата....Всичко се разпада с убийствена скорост!

Имам кардан от въпросната марка и няма никакво намерение да се разпада засега...Имам го от околко 6-7 месеца и засега го ползвам без никакви ядове...Китайските стоки в голямата си част са боклуци-не отричам,но знаете ли защо е така-защото у нас се внасят най-долнокачествените китайски стоки.В Америка не е така и там пазара страда от евтини и качествени неща които вземат хлебеца на другите..Ако имах повече пари обаче-ТАма или Сонор щях да си взема,но това е друга тема.Мисълта ми беше ,че дявола не е толкова черен,но подбирайте и гледайте ВНИМАТЕЛНО!

хем така,хем онака,а? :) кат е толкова як за кво ти е ТАМА?

Отговорено

ами не знам дали за теб 6-7 месеца са много време....аз имам два кардана стаг и двата се разглобиха напълно за по малко от година....същия чеп и с чинелите :wall: