batzhivo Публикувано Януари 15, 2009 Публикувано Януари 15, 2009 Здравейте приятели, аз съм бат Живо. Тук съм за да споделя с вас едно кавър4е на Мейдън, което записахме с Ачката от Ultrazone(брилянтен китарист и голям мой приятел) а на пулта е Пацо сливенски-един прекрасен човек и барабанист от класа. В това парче моя милост изсвири барабаните, баса и изпя вокалите, за което моля да не ми режете главата; не съм Bruce Dickinson:) все пак парчето сме го направили just for fun. http://www.zshare.net/audio/541196224991bd8a/ Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Бива помислих, че е different World на Vandenberg Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Добре е станало само така. Цитирай
Guest Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 А бе не знам за вас , но на мене ми се дослушаха Мейдън. Цитирай
kvelikov Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Пичове, яко!!! Дайте вокалите още напред - човекът пее супер...:--) Човек като слуша, ще си помисли, че го е смесвал китариста..:--) Цитирай
batzhivo Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Благодаря пичове! Но по мое мнение вокалите са най-слабата част от цялата песен. Толкова мога поне успях да изкарам баса най-отпред, нали Мейдън правим "Scream For Me....." Благодаря Ви! Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Живо, ти липсваш мноо на форума, утка пайна сливенска. Кво прави Димо, освен че студенства актьорско? А оня топуз Димо на баса? Ачо си е класа, някой път трябва да ходим да ги чуем. А къде е кавърът на Reach out? Цитирай
batzhivo Отговорено Февруари 26, 2009 Автор Отговорено Февруари 26, 2009 ЕЕЕ Монка, най-после се включи! Димака доколкото знам си актиорства, а Ачката немога да го накарам да свирим. Жалко наистина. Може би в някой друг живот, щото тоя ейтака го оставихме да мине покрай нас без да вземем много много участие. А Reach out не мога да го сложа тука щото е много зле Цитирай
Recommended Posts