anonimized_8837 Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 мн яко! замислям се дали да не третерам един орфей зебра така - той и без тва е с мн олюпен и безцветен лак. Браво! Цитирай
pacman Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Страшен! Направо е станал нов инструмент, поздравления Цитирай
username Отговорено Януари 27, 2009 Автор Отговорено Януари 27, 2009 @ reslicade имай предвид, че търкането наистина е много! не можеш да си го представиш каквото и да ти говоря сега. друго, над което може да се замислиш е, че маслото ОСМО струва 40-50 лева. ако все пак си много навит мога да ти отлея малко от това, което имам. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Много яко се е получило, поздравления! П.П. И поздравления за решението относно бас усилвател в среден клас - имам същия! Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 @ reslicadeимай предвид, че търкането наистина е много! не можеш да си го представиш каквото и да ти говоря сега. друго, над което може да се замислиш е, че маслото ОСМО струва 40-50 лева. ако все пак си много навит мога да ти отлея малко от това, което имам. мерси! но не говорех за в момента. ако си намеря втори бас, ще рочна да майсторя настоящия, че няма да остане на кво да свира все пак дай оже някой ден. запалих се като видах твоят резултат! Цитирай
nasco Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 ООО, мерси, колега, това ще го използвам веднага... жестока красота... ужасно полезен, мерсак пак Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 ООО, мерси, колега, това ще го използвам веднага... жестока красота...ужасно полезен, мерсак пак И аз мисля да използвам същата технология за това над което работя сега Цитирай
negthorn Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 хм! ... незнам мен ме изкефи предишната визия на басьорката .... ако беше запазил цветът щеше да имаш още един голям фен ... сега имаш един малко по-малко фен ... иначе казано ЯКООООО!!!! Цитирай
Recommended Posts