inqubus Публикувано Януари 11, 2009 Публикувано Януари 11, 2009 Здравейте! Ето три песни от предстоящия ни 2-ри албум "The Prose Of Existence". Знам, че има компромиси в звука, но това е рискът на "живото" изсвирване на инструментите(а и когато записвахме нямахме апаратурата, с която разполагаме в момента). Надявам се да ви харесат: Cold Heart Is A Dead Heart Despair Flash Before Your Eyes Цитирай
Такинса Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Братлета този албум ще стане класика В българската метал сцена !!! На мен лично любимата ми е : Cold heart is a death heart !!! Поздрави от Севлиево !!! ПС : Надявам се скоро и ние да имаме със какво да се похвалим !! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Яки парчета, пичове! Звучат си "истински", казваше един приятел. Цитирай
inqubus Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 Такинса, ще се засечем на Ин Флеймс отново, ако дойдеш. Иначе мерси за добрите думи, колеги Цитирай
Такинса Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Такинса, ще се засечем на Ин Флеймс отново, ако дойдеш. Иначе мерси за добрите думи, колеги Ти съмняваш ли се че няма да дойда !!! Най -отпред !!! Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 слаба работа.... Мерси :) Само мога да се изхиля Чакаме да видим твоите композиции на теб самия или на твоята група Цитирай
Такинса Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 слаба работа.... Не знам какво си се опитал с това да кажеш , но Оувърдаун са една от най-добрите групи в България !!! Цитирай
Flaw Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 слаба работа.... Не знам какво си се опитал с това да кажеш , но Оувърдаун са една от най-добрите групи в България !!! Ами аз доста неща се опитах да кажа но какво ше рече "най-добрите" групи в "България" ? има групи и групи а България е един средностатистически град Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 ^а България е един средностатистически град иеааъъъъъъъъъ Цитирай
LOE Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 малоумна работа Flaw - пич, ако имаш да показваш нещо - давай, ако не - млъквай, щото мнението ти не струва и пукната стотинка без аргумент Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 малоумна работа Flaw - пич, ако имаш да показваш нещо - давай, ако не - млъквай, щото мнението ти не струва и пукната стотинка без аргумент Напълно съгласен, щото вкъщи пред компа всеки е велик, ама аз тия пичове и на живо съм ги гледал и поцепват!! @inqubus - айде чакаме албума Цитирай
Recommended Posts