kitaratapesho Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 (Редактирано) ти в коя банда свириш Спорко ? Редактирано Септември 16, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Cnopko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 в която ме кефи. обаче трудно става с изявите на живо, заради тези ми малки според мен претенции. Цитирай
Cnopko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 не, не съм голям 175 см. около 60 кг. около 23 годишен. крайно време е музикантите да изискват, а не да свирят и на вефове и без монитори и после да се ьудят що ги освиркват! а в къщи се получавало добре. Цитирай
Shai Hulud Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 À la concert comme à la guerre. P.S. Червей, ама превърнат в култ, така че прояви необходимият респект Цитирай
Cnopko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 (Редактирано) тва си е истинска снимка на пясъчна буря в Ирак. червея е леко добавен с фотошопката може би!? уважение към гениите Редактирано Септември 16, 2005 от Cnopko Цитирай
Katsko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 абе пич,СНОПКО,що осираш хубавата тема?аре моля ти се-има си "говорилня"за плоски майтапи... Цитирай
imperor Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Всеки е казал по нещо добро. Не се карайте. Човек трябва винаги да иска 100%, а ако му се усмихнат и 20 - кяр ще е... Вярно е, че на участие понякога е като на война. Но съм чувал, че и оттатък Калотина е имало големи мазни, а пък тук сме чували И хубаво озвучени лайфове (главното И не е техническа грешка). От скромния си опит знам, че никога не е било така, както ми се е искало, но... нали надеждата умира последна. В тази държава всичко е наопаки, та саунда ли да ни е в ред?! Било ли е някога да няма микрофония, някой микрофон да не работи, имало ли е да няма поне един разпоен жак - наш или чужд, заплетени и незнайно къде отиващи кабели, въпросчето: "Абе, откъде да ти намеря микрофони за те'а тупани?! Ти на всичките ли свириш?" или другото въпросче: "Нема ли кой да ти вземе и на тебе един билет до Канада, като на Кирчо (разбирай Кирчо от "Ревю"), че от теа левичари догуша ми е дошло!". Та такива такова... колеги... П.П. Скромния ми опит е базиран на около 320 живи участия тук, а малко и там... Там май че беше малко по-добре, поне откъм отношение. Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 ако може скромно да попитам с коя група Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 25, 2005 Отговорено Септември 25, 2005 а, сетих се... в) избягвайте да свирите с говорител симулации от китарни процесори. Те имитират звука на китара минал през говорители, но всъщност това, което движи въздуха са истинските колони. Затова вкъщи и на запис процесора звучи от прилично до отлично, ама на сцена ссе оказва, че симулацията убива атаката на звука и сякаш го затваря в кутия. Ей с това съм абсолютно съгласен,не само,че затваря звука ами и го прави много мътен и няма никаква артикулация а пък и те по принцип тези джаджи си убиват и динамиката.Абе с две думи,става ГОЛЯМА МАЗНЯ.За тва според мене,взимаш си един голям cabinet с хубава глава,както казват братята американци и забравяш за проблеми със звука на китара. Ъхъ ... умни са тез американци верно казват ... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 а, сетих се... в) избягвайте да свирите с говорител симулации от китарни процесори. ... ама така си е.... Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 интересничко.....как за един исъщ звук всеки си има различно мнение-ей ви например концертите на Корн и ПЛост-според едни боклук,според други манна небесна(макар че аз съм убеден че е клоняло към първото ) Цитирай
Recommended Posts