Tim1 Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Здравейте колеги,имм нов синтезатор -и сега го разучавам,приособявам репертоара към неговия саунд.Обаче-нали на дисплея излизат инструментите на 4 миди-канал,където си програмираме инструменти с които свирим соло или си акомпанираме.Та проблема ми е,че не стартирват тези интрументи-постоянно си стои риш пиано.Или програмченжа стартира ако пускам мидитата по миди път от лап-топа,но-задърлжително условие е да не светят лапичките нито на STYLE,SONG,USB MEMORY PLAYER- ако са изключени-и ги пускам по миди път от лап-топа всичко е ОК.Обаче ако си ги пускам от синтезатора-не омръдва нищо.Бихте ли ми помогнали със съвет да се оправя в тази ситуация. пс.Благодаря на човека от В.Търново за помощта му Цитирай
Maestroto Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Няма да е лошо да споделиш какъв е клавира-марка,модел..Никой не може да гадае какво точно и за какво ти трябва. Цитирай
nasko_roland Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 ИМАШ ПИСАНА КОНТРОЛА НА 1.01 .000 АКО ИМАШ CAKEWALK ИЛИ ДР ПРОГРАМА ОТВОРИ EVENT LIST VIEW И ЩЕ ВИДИШ Цитирай
Tim1 Отговорено Януари 10, 2009 Автор Отговорено Януари 10, 2009 Няма да е лошо да споделиш какъв е клавира-марка,модел..Никой не може да гадае какво точно и за какво ти трябва. Синтезатора ми е Roland GW8. Има система GM-2, но вероятно заржда и GS Цитирай
Tim1 Отговорено Януари 10, 2009 Автор Отговорено Януари 10, 2009 ИМАШ ПИСАНА КОНТРОЛА НА 1.01 .000 АКО ИМАШ CAKEWALK ИЛИ ДР ПРОГРАМА ОТВОРИ EVENT LIST VIEW И ЩЕ ВИДИШ Имам и влезнах в EVENT LIST VIEW -да,всичко е изписано-има контроли,всичко се коректоно-но като пуснах от лап-топа мидито-отново не се задейства програмченжа на 4-ти миди канал.Като изключих копчетата на STYLE,SONG,USB MEMORY PLAYER /да не светят светлините/ и веднага се задейства програмченжа .И се полуачава следната така,че засвирват инструмента от програченджа /например китара някаква/ и това инертното риш пиано което стои на дисплея. Ако се оптам да пусна миди от клавира-няма как да стане без да включа ,SONG ,USB MEMORY PLAYER-понеже от тях тръгва файла. Цитирай
Recommended Posts