bisi_payak Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Здравейте, имам нужда за помощ на акордеон. Моля , ако някой знае добри майстори да сподели ??? Интересуват ме по скоро ако са от региона на Ловеч, Плевен, Габрово, но бих го закарала и в друг град за ремонт. Важно е майстора да си го бива! Цитирай
Maestroto Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 Пловдив.Само там пич.Има двама много добри майстори на акордеони.Питай някого за Руснака.Ако нямаш познати ще имам грижата в близките дни да те насоча.Иначе в регионите които си изредил не съм чувал за добър майстор-може и в мен да е причината. Между другото за какъв точно акордеон иде реч.S4? Цитирай
Hell_Man Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14262 Цитирай
TheLord Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 В пловдив е истинският майстор.Малко съм закъснял с отговора предполагам, но все пак ще напиша телефон, ако някой друг колега има нужда.Майстора се казва Трифун , GSM : 0889483982 Цитирай
Recommended Posts