Shadoweaver Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 (Редактирано) 1)nickname: Shadoweaver A.K.A. Jimmy 2)Възраст: 25 3)Образование: Магистър Инженер 4)Вашият инструмент/и: Китара, влече ме и към някакви барабани ама ще видим... 5)Предпочитан музикален стил: Прогресив Рок, 6)Вашият вдъхновител: Роджър Уотърс 7)Досегашни (не)реализирани проекти: правя опити за композиране, но все още не мога да свиря достатъчно добре че да ми се получат нещата 8)Странични интереси: Двуколесни МПС-та, Всякакви книжки и техники за Self-development 9)В кратце(или с две думи за вас самите): За мен... От Пловдив съм но понеже обичам парите и нещата които могат да се купят с тях живея и работя в София. Работата ми напоследък взе да включва много пътешествия та не ми остава толкова време за китарата колкото преди. Много ми се свири и пее за съжаление не мога да пея (имам го документирано) та остана само свиренето. Такъв човек съм че обичам постоянно да се ровя и да правя нови неща... проблема е че не винаги довършвам старите преди да съм се юрнал на нещо ново.Преди няколко години се запознах с Пинк Флойд и от тогава почнаха много промени в личен план, една от които е че в миг ми се присвири на китара Това е като че ли и нещото в което съм бил най-сериозен и отдаден Редактирано Януари 8, 2009 от Shadoweaver Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Господин Магистър Инженер Shadoweaver A.K.A. Jimmy, Аватарът! Цитирай
Recommended Posts