JD Публикувано Януари 6, 2009 Публикувано Януари 6, 2009 Нали го знаете оня идиот Джош Хом от Q.O.T.S.A. как прави някаква странна версия с PJ Harvey...? Тук - една малко по-различна: make it.mp3 Оригиналното заглавие си е "Make It Wit Chu", а не "...with you" (държа да отбележа)! Цитирай
ultramega Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 На мен ми хареса изпълнението. И идеята да се прави точно тази песен . Бих направил някакъв различен аранжимент(ама наистина да е различен). Ако ти се занимава само кажи. Цитирай
JD Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 ^ Винаги ми се занимава. Радвам се, че ти е допаднало. Цитирай
yana_kk Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 тук обаче нещо не ми звучат нещата, евала че чоплиш по групата, но мисля че оптималното звучене на тва парче е постигнато в оригинала, тоя кавър не тече естествено, по скоро си изравнил и ощетил парчето, отколкото да си му дал нещо свое. НО пък другото парче ме накефи ! отново евала за избора на група... Цитирай
Recommended Posts