soundburger Публикувано Януари 5, 2009 Публикувано Януари 5, 2009 Клубове vs кръ4ми Няколко пъти изпадам в нелепа ситуация с разли4ни групи. Правим програма-стегната,богата на изразни средства,динами4но поднесена, Плод на достатъ4но репетиции... Излизаме на живо =публиката слу6а с виснало 4ене. Резултата=мита6ки ти4а през глава и запъхтян кре6ти пред вси4ки; “КАКВО СВИРИТЕ БЕ?ТОВА ДА НЕ ВИ Е КОНЦЕРТ? ХОРАТА СПРЯХА ДА 6ОРАТ!!!СВИРЕТЕ НЕ6ТО ПОЗНАТО!!!” “какво познато?” като засвирим “u can leave ur hat on” ,дори и по най-бездарния на4ин, мацките като разкър6ат кълки и като фръкнат 5-6 уискита, мита6ки прави кинта ,без да си пла6та гяволъка ,а музикантите се обезсър4ават. Тогава се сетих ,4е съм в кръ4ма ,която гордо се е нарекла КЛУБ. Клуб на алкохолика?.... Въпросът е кой поръ4ва,кой пла6та и кой носи финансовите рискове? И о6те; Като отивате някъде за 1ви път ;добре е да знаете-Кръ4ма или Клуб.... Цитирай
bassiscotta Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 добре, ти оплакваш ли се или споделяш.. или търсиш съвет за изход от ситуацията? Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Ми то понятието за клуб е доста объркано моето наблюдение е че сега няма клубове им един рок Бар и три кръчми.Защо мисля така, значи в кръчмите музиката която звучи когато не свири гупатата няма нищо общо с групата...изобщо пълен ташак и безвкусица типично за кръчмата.За рок бара няма кво да кажа щот не пускат ретро диско в почивките което за мен е приемливо.Лично аз смятам че в момента няма клубове които имаше преди просто хората които инвестираха в това вече не го правят.А относно вкуса на хората никога не можеш да угодиш на всички винаги има недоволни. Цитирай
temerut Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 В София поне няма клубове а кръчми с жива музика и един рок бар каквото и да изсвириш там си се тая пари няма да видиш камо ли нещо друго а за музиката ми пуснали са нещо хората сега и диджей ли да викат който е дошъл да се напие много му е зор какво свири нали не е чалга поне преди 12 след това айде в Биат Цитирай
Infinity Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 (Редактирано) Интереса клати феса- да започна с една тъпа поговорка. Щом има гладни шефове в БГ, ще я има и тази ситуация. Те самите едва свързват двата края, за да просъществува клуба-кръчма. А най-лесно е да си търсим виновници в лицето на музикантите, просто защото те не са на постоянен договор. Днес са тук - утре ги няма. А желаещи да вземат някой лев, с който не могат да си платят дори сметката в хранителния магазин, има бая. Не може да има изкуство при тази мизерия, която цари навсякъде. На всички ни се прави нещо стойностно и всички ни боли, че няма съответна сцена за изява, но за съжаление това е положението. Не казвам, че трябва да се примиряваме, напротив. Ако спрем да бъдем наведени, няма да има кой да ни навежда повече. За целта обаче се изисква нещо, което българинът не умее - да бъдем единни в това начинание. Редактирано Януари 26, 2009 от Infinity Цитирай
Recommended Posts