Harvester Of Sorrow Публикувано Януари 3, 2009 Публикувано Януари 3, 2009 Значи, проблемът е следният. Развалено е тремолото. Не мога да регулирам височината на струните, които стоят доста високо. Кажете им ли някакъв начин да се намали малко височината им. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Какво значи развалено?Сложи му пружини и го блокирай,може и с дървено трупче. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 3, 2009 Автор Отговорено Януари 3, 2009 Става въпрос, че тия, как да кажа "неща", дето са по две върху пружините отгоре са развалени. Използвам шестограм, обаче не се променя височината. В такъв смисъл е "развалено" тремолото. Цитирай
patient Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Ъ-ъ-ъ някой разбра ли го това обяснение. Я снимай най-добре... Цитирай
abductor Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Мисля, че има предвид, че болтчетата на седлата са му развалени, което обаче не ми се струва твърде вероятно, щото на тях няма какво да им се развали - поне аз не съм виждал такова нещо, а имам тремола на повече от 10 години. Я виж дали имбуса не ти се е окръглил та да не може да върти. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 4, 2009 Автор Отговорено Януари 4, 2009 Мисля, че има предвид, че болтчетата на седлата са му развалени, което обаче не ми се струва твърде вероятно, щото на тях няма какво да им се развали - поне аз не съм виждал такова нещо, а имам тремола на повече от 10 години. Я виж дали имбуса не ти се е окръглил та да не може да върти. Да прав си, че това е проблемът. На две от струните са развалени болтчетата. Не е от имбуса Цитирай
Recommended Posts