Jump to content
Българският форум за музиканти

Учител по китара в София


Recommended Posts

Търся учител по акустична китара в София. Търся надежден човек, който да не ми иска нечовешки висока сума за уроци. Също така в момента мисля да си взимам и електрическа китара, но още не съм решил каква (ако някой може да ми помогне, нека види тази тема).

 

Моля, споделете имена, координати и впечатления.

 

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ходя при Даниел Елисеев в София . Живее в Люлин 10 (стига се с трамваи 6 и 7 ) . Супер доволен съм. Преподавателя се е занимавал дълги години и с класическа китара и вярвам че ще ти е от полза. Продължителността на урока е 60 мин. + , а цената е 15 лв . Ако се интересуваш драсни едно ЛС .

 

 

 

Поздрави - Илия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и аз си търся учител по китара, само по възможност от източната част на София (Дружба, Младост, до Плиска) супер начинаещ съм ама знам всички рок парчета наизуст ама не мога да ги свиря :thumbs_up: ... а толкова искам, за коледа получих подарък акустична китара и мога да свиря само Deep Purple - Smoke on the water :thumbs_up: ама това всеки балък може да го свири, въпреки преклонната ми възраст за начинаещ (24) искам да се науча да свиря, моля ако някой може да ми препоръча преподавател или направо да се свърже с мен. 0898556455 или на мейла. мерси предварително.

 

:girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
Здравейте и аз си търся учител по китара, само по възможност от източната част на София (Дружба, Младост, до Плиска) супер начинаещ съм ама знам всички рок парчета наизуст ама не мога да ги свиря :) ... а толкова искам, за коледа получих подарък акустична китара и мога да свиря само Deep Purple - Smoke on the water :) ама това всеки балък може да го свири, въпреки преклонната ми възраст за начинаещ (24) искам да се науча да свиря, моля ако някой може да ми препоръча преподавател или направо да се свърже с мен. 0898556455 или на мейла. мерси предварително.

 

:thumbs_up:

И аз търса в дружба,ако намериш моля те кажи ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.