maxi Публикувано Януари 1, 2009 Публикувано Януари 1, 2009 здравейте , самоук съм и си вадя сам акорди но за тази песен малко ме затрудниха ако може някой да помогне ще съм много благодарен http://www.youtube.com/watch?v=FdQ2HFWvnjk Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 (Редактирано) цък Потърси песента тук Редактирано Януари 1, 2009 от stratevcaster2 Цитирай
maxi Отговорено Януари 2, 2009 Автор Отговорено Януари 2, 2009 цък Потърси песента тук благодаря но не ми се отваря нищо/дава грешка/ Цитирай
maxi Отговорено Януари 2, 2009 Автор Отговорено Януари 2, 2009 www.911tabs.com търсил съм ,няма Johnny Gill "my my my" Цитирай
pekotzvetkov Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Ще ти я извадя ако имаш търпение. Първия акорд ми звучи като началото на Dogs - Pink Floyd Цитирай
maxi Отговорено Януари 2, 2009 Автор Отговорено Януари 2, 2009 Ще ти я извадя ако имаш търпение. Първия акорд ми звучи като началото на Dogs - Pink Floyd не бързам,напаснах някой но не става както трябва ,ако не струва трудност на някой ще съм благодарен,по принцип ме бива с импровизацийте ,но акордите са ми слабост Цитирай
Berko Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 E(high) 0 B 5 G 5 D 3 A 4 E x <- това е първия мисля E(high) 3 B 3 G 4 D 3 A 5 E 3 <-втория (видях че е хванал баре на 3-то прагче и мисля че е това) E(high) 3 B 3 G 3 D 3 A 5 E 3 <- третия (не съм сигурен) E7 е май четвъртия, само че пета струна ти е свободна. За първи път вадя акорди така че исках просто да се пробвам. Цитирай
Enchant Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Ще ти я извадя ако имаш търпение. Първия акорд ми звучи като началото на Dogs - Pink Floyd не бързам,напаснах някой но не става както трябва ,ако не струва трудност на някой ще съм благодарен,по принцип ме бива с импровизацийте ,но акордите са ми слабост Fmaj7/D ------0----- , G7 ---3------ , G/C ---3---- , A7 ---0---- Повтарят се първите 3 акорда и 4-я е Bb7 x------- ------5----- ---3------ ---3---- ---2---- ---6---- ------5----- ---4------ ---4---- ---0---- ---7---- ------3----- ---3------ ---5---- ---2---- ---6---- ------5----- ---5------ ---3---- ---0---- x------- - ----x----- --3------ ---x---- --x----- ---6---- На следващото завъртане в такта с акорда A7 на 3-то и 4-то време се добавя тон фа-на 1 струна и става A7add13- На частта Б: Fmaj7 ---- 0------ E7 , Am7 x------- , D9 x------ , Dm7 , Em7 , Fmaj7/G ---0---- ----1----- ---5---- ---5--- ---1---- ----2------ ---5---- ---5--- ---2--- ----3----- ---5---- ---4--- ---3--- ----0----- x------- ---5--- x------ x--------- ---5---- x------ ---3--- Това са всичките акорди на песента,като след частта Б няколко пъти се завъртат първите 3 акорда с 4-ти акорд Bb7.Накрая акорда G/C се заменя с Cmaj7-както сме си хванали предния акорд,добавяме с 4-ти пръст на 2-ра струна на 5-то прагче тона ми. Някои не съм ги транскрибирал,защото предполагам,че би трябвало да ги знаеш. Толкова набързо от мен. Успех и ако нещо те затруднява,питай! Цитирай
Enchant Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 едно голямо благодаря Извинявам се,че пак го поствам, но видях,че в стария пост някои неща са се поразместили! Fmaj7/D,,,,,,,,,,,,, G7,,,,,,,,,,,,,,,,,, G/C,,,,,,,,,,,A7 ,,,,,,,,,,,Bb7 ------0----- ///// ----3----- /////----3----/////---0----/////x------- ------5----- ///// ---3------ /////---3----/////---2----/////---6---- ------5----- ///// ---4------///// ---4----/////---0----/////---7---- ------3----- ///// ---3------///// ---5----/////---2----/////---6----- ------5----- /////----5------///// ---3----/////---0----/////x------- x----------- ///// ---3------///// x-------///// x------/////---6---- Повтарят се първите 3 акорда и 4-я е Bb7 На следващото завъртане в такта с акорда A7 на 3-то и 4-то време се добавя тон фа-на 1 струна и става A7add13- На частта Б: Fmaj7 ---- 0---- ----1----- ----2------ ----3----- ----0----- x-------- Е7; Am7 x------- ---5---- ---5---- ---5---- x------- ---5---- D9 x------- ---5---- ---5---- ---4---- ---5---- x------- Dm7; Em7; Fmaj7/G ---0---- ---1---- ---2---- ---3---- x------- ---3---- Това са всичките акорди на песента,като след частта Б няколко пъти се завъртат първите 3 акорда с 4-ти акорд Bb7.Накрая акорда G/C се заменя с Cmaj7-както сме си хванали предния акорд,добавяме с 4-ти пръст на 2-ра струна на 5-то прагче тона ми. Някои не съм ги транскрибирал,защото предполагам,че би трябвало да ги знаеш. Толкова набързо от мен. Успех и ако нещо те затруднява,питай! Цитирай
Recommended Posts