bratmito Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 Хмм и на мен не ми тръгва.Качвах го 4 пъти - се същото и мислех,че проблема е в моя телевизор. Някой да предложи друг сайт за качване? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 10, 2009 Автор Share Отговорено Януари 10, 2009 (Редактирано) ^ Опитай с www.4shared.com. Регистрацията е бърза и лесна. Интересно ми е да чуя какво си получил. Колкото до Г-н Николов, аз съм се виждал лично с него и съм разговарял. Чесно казано след тези разговори и след някои видяни неща, кутийката на ефекта даже ми изглежда по-добре от очакваното Моите впечатления са че човека се занимава още от 70-те години на миналия век, с тези неща и е натрупал познания (не знам до колко е добър в тази област .Аз лично, нищо не разбирам от електроника, за да правя категоризации), но няма достъп до актуална информация (Например как би било подобаващо да изглежда един ефект и куп други неща ). Редактирано Януари 10, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Януари 10, 2009 Share Отговорено Януари 10, 2009 Рифовете са както следва тон 0,мод 1 и мод 2,тон 50% мод 1 и мод 2 и тон 100% мод 1,мод 2. tonebender.mp3 Надявам се вече да работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Януари 11, 2009 Share Отговорено Януари 11, 2009 Мда, квато фацата, такъв и звука. Може и да има опит, но май не е в китарните ефекти. Нищо лошо за младежа, ще ми се и аз да имам неговия ентусиазъм на 70 години! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 11, 2009 Автор Share Отговорено Януари 11, 2009 (Редактирано) хахаха Той не е на 70 все още. И не е пенсионер дори bratmito, мерси за семплите. Редактирано Януари 11, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 24, 2009 Автор Share Отговорено Септември 24, 2009 Та моята награда е отдавна готова. Визията е в изтънчения стил на руската техника Благодарение на щедрото спонсорство на EAMehanix (който ми даде микрофон ) успях да направя и семпли. Усилвателя има само чист канал. Записал съм първо чиста китара(малко е по дълго от останалите , но най ясна представа дава ). След това малко крънч и към края с повече гейн(Ползвал съм HardWire Tube Overdrive, поради липсата на драйв канал). Нямам никакъв аналогов дист под ръка за да запиша и някакъв по тежък семпъл обаче. За първи път записвам с микрофон и пускам направо първата проба. Микрофона е централно пред кабинета 1х12, който е с говорител Selestion Century Vintage. усилил съм колкото мога в домашни условия, че даже и повече, защото по едно време всичко взе да вибрира Китарата е Фендер Стандарт страт. Няма никакви допълнителни обработки на звука, освен че разделих в ляво и дясно. Slavcho Nikolov Amp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Септември 24, 2009 Share Отговорено Септември 24, 2009 Качи една снимка да го видим,бе! И аз не съм го виждал още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 24, 2009 Автор Share Отговорено Септември 24, 2009 (Редактирано) Страх ме е да не откраднат модела пп. Сега чух че са се записали и разни шумове. Сори , нямам опит. Редактирано Септември 24, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Септември 25, 2009 Share Отговорено Септември 25, 2009 Славчо Николов също е соло китариста на БТР, но май не са един и същ човек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts