MaPuHcKu Публикувано Септември 9, 2005 Публикувано Септември 9, 2005 Пускам темата, защото ми хрумна да се опитам да извадя малко по-сносен звук от дъската, използвайки компа. Досега съм пробвал само с Guitar FX Box, но нещо не ми харесва. Е тя не е и за бас де. Затова моля който знае/ползва такива продукти да каже по няколко думи за тях. Благодаря предварително! А, и още нещо! Предполагам че и звуковата карта има значение, така че дайте и малко информация в тази насока. Моята е някаква вградена в дъното ми :arrow: ASUS 440 или нещо такова. Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Izotope Trash и IK Amplitube имат вградени симулации на ампове и ефекти за бас китара. Смъкни си ги, инсталирай драйверите ASIO4ALL и свири на воля. По принцип всеки китарен симулатор може да ти свърши работа след съответното бърникане и настройване. Цитирай
fracture Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Докато писах поста, the_gorer ме изпреварил за iZotope Trash - но програмката не е само за бас. На сайта на фирмата производител може да се намерят бая пресети, а и ти можеш да я гъбаркаш - има отделни модули за пре и постпроцесинг, разни филтри ... Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 9, 2005 Автор Отговорено Септември 9, 2005 Мерси! Идеи откъде да ги сваля тея работки? :think: Цитирай
Burton Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 www.twins-torrents.com или e-Mule Цитирай
Recommended Posts