ivo123 Публикувано Декември 27, 2008 Публикувано Декември 27, 2008 Привет на всички! Искам да ми предложите акустична китара.На път съм да си взема Фактор,но реших да се посъветвам с вас.Нямам голяма финансова възможност и съм новак.Единственото което мога е интрото на Nothing else Matters .Благодаря Ви преварително Цитирай
BWC Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Можеш и Смоук ин да уотар , просто не си пробвал . Това се научава от почти всеки 1-та вечер с китарката Цитирай
ivo123 Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 А да и това също го зная.Предложения имаш ли за китара? :S Цитирай
BWC Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Стаг са доста бюджетни решения наскоро един приятел си зе и разправя че е мн доволен , но по скоро е ръка да пипне в тези случаи Цитирай
Valserp Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Ако искаш китара за 20 лева - единственият ти шанс е да намериш някой Орфей или Кремона на старо(много старо и най-вероятно счупено). Цитирай
Arteglam Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Доколкото знам най-евтината нова акустична от магазина е около 80-90 лв.Това не са чак толкова мн пари за китара според мен така ,че купувай Фактор 1 приятел има такава и не звучи зле макар че не се свири мн лесно на нея Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 най ми е интересно когато някой иска китара за 10-15 лева все пак се купува музикален инструмент а не 2 кила сирене Цитирай
ivo123 Отговорено Декември 28, 2008 Автор Отговорено Декември 28, 2008 Добре последен въпрос:Има ли разлика между акустичната и класическата китара?Освен в струните? Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 ми класическата поне до колкото съм виждал има форма осмица докато акустичните имат и девятки и осмици ... но малко се чудя дали няма класически девятки Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Добре последен въпрос:Има ли разлика между акустичната и класическата китара?Освен в струните? Има. Какво искаш да свириш? Колко пари ти се дават? Цитирай
BWC Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Фундаментална е разликата между двете китари - Наи вече грифа . Аз лично на на класическа едвам барето го хващам докато на уестарн нямам такива проблеми. Наи добре е да отидеш в магазин и да помолиш да хванеш двете китари за да ги усетиш . Няма нищо неудобно в това че няма да можеш да изсвириш почти нищо а ако продавачите са точни а не като в РФ(София) те ще ти обърнат внимание и ще ти покажат и обяснят се пак затова са продавач - КОНСУЛТАНТИ . За жалост мн хора в тея магазини не го осъзнават а даже и се държат малко пренебрежително (мое лично мнение ) Извинявай ако сам те обидил с нещо . весела нава година Цитирай
X-sert Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Добре последен въпрос:Има ли разлика между акустичната и класическата китара?Освен в струните? Не разбирам какво имаш предвид.Класическите китари са акустични. Всички кухи китари се водят акустични.След това вече идва момента дали е класическа, уестърн, кънтри... Цитирай
Recommended Posts