Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Привет на всички!

Искам да ми предложите акустична китара.На път съм да си взема Фактор,но реших да се посъветвам с вас.Нямам голяма финансова възможност и съм новак.Единственото което мога е интрото на Nothing else Matters :icon_shithappens::thumbs_up::greenball: .Благодаря Ви преварително :)

Отговорено

Стаг са доста бюджетни решения наскоро един приятел си зе и разправя че е мн доволен , но по скоро е ръка да пипне в тези случаи

Отговорено

Ако искаш китара за 20 лева - единственият ти шанс е да намериш някой Орфей или Кремона на старо(много старо и най-вероятно счупено).

Отговорено

Доколкото знам най-евтината нова акустична от магазина е около 80-90 лв.Това не са чак толкова мн пари за китара според мен така ,че купувай Фактор :) 1 приятел има такава и не звучи зле макар че не се свири мн лесно на нея :hysterical:

Отговорено

най ми е интересно когато някой иска китара за 10-15 лева :hysterical: все пак се купува музикален инструмент а не 2 кила сирене :)

Отговорено

ми класическата поне до колкото съм виждал има форма осмица докато акустичните имат и девятки и осмици ... но малко се чудя дали няма класически девятки

Отговорено
Добре последен въпрос:Има ли разлика между акустичната и класическата китара?Освен в струните?

Има. Какво искаш да свириш? Колко пари ти се дават?

Отговорено

Фундаментална е разликата между двете китари - Наи вече грифа . Аз лично на на класическа едвам барето го хващам докато на уестарн нямам такива проблеми. Наи добре е да отидеш в магазин и да помолиш да хванеш двете китари за да ги усетиш . Няма нищо неудобно в това че няма да можеш да изсвириш почти нищо а ако продавачите са точни а не като в РФ(София) те ще ти обърнат внимание и ще ти покажат и обяснят се пак затова са продавач - КОНСУЛТАНТИ . За жалост мн хора в тея магазини не го осъзнават а даже и се държат малко пренебрежително (мое лично мнение ) Извинявай ако сам те обидил с нещо . весела нава година

Отговорено
Добре последен въпрос:Има ли разлика между акустичната и класическата китара?Освен в струните?

Не разбирам какво имаш предвид.Класическите китари са акустични.

Всички кухи китари се водят акустични.След това вече идва момента дали е класическа, уестърн, кънтри...