Jorko_Beliata Публикувано Декември 27, 2008 Публикувано Декември 27, 2008 Здравейте. Преди всичко, извинете ако някой наскоро е питал дали някой внася Dean Guitars в БГ. Имам предвид, не поръчка през интернет, а налични модели, които могат да се пипнат и изпробват? В "Дайнакорд" нямат, също в онзи магазин срещу консерваторията... Цитирай
Ava Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Колега аз продавам една Ем Ел -ка,но ако имаш интерес пиши след утре защото съм обещал на един приятел да я погледне (евентуално да я вземе..) Иначе може да се пробва в нас на Рандъл с 4 по 12 колона и 2 по 12 ,и с Хъш (обезшумяване). За София става въпрос. Цитирай
Rammkopf Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Колега аз продавам една Ем Ел -ка,но ако имаш интерес пиши след утре защото съм обещал на един приятел да я погледне (евентуално да я вземе..)Иначе може да се пробва в нас на Рандъл с 4 по 12 колона и 2 по 12 ,и с Хъш (обезшумяване). За София става въпрос. Мисля, че колегата имаше предвид действителни магазини, а не частни продажби на употребявани китари. Ava, доколкото знам, официален представител няма. Поръчка чрез Интернет му е майката. И аз искам Dean, ама нъцки. Цитирай
sasog Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Нямат официален дистрибутор у нас.Поне в сайта им няма магазин в България. Цитирай
alleysin Отговорено Февруари 23, 2012 Отговорено Февруари 23, 2012 Вече имат! На 4ти ще има ипредставяне на марката в Тукан! Цитирай
whiplash159 Отговорено Февруари 23, 2012 Отговорено Февруари 23, 2012 (Редактирано) http://forum.muzikan...-einodhoiaaioe/ Не съм посещавал магазина, но (до колкото знам) го има. Това им е сайта. Редактирано Февруари 23, 2012 от whiplash159 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 23, 2012 Отговорено Февруари 23, 2012 Хора темата е от преди 4 години бре .... 1 Цитирай
Recommended Posts