Jordan_J Публикувано Декември 26, 2008 Share Публикувано Декември 26, 2008 (Редактирано) Пичове, взех си Sony FullHD camcorder (с HDD 40 GB), но файловете които прави са .m2ts формат. Много ми трябва конвертор от въпросния видео-формат към някой "по-нормален" като .avi, .mpg, .asf ... защото не мога да монтирам във видеосеквенсерите, които ползвам. Не го поддържат ... Много ви моля, ако някой има такъв конвертор - да ми пише на РМ!! Мерси предварително!! ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА!! Данчо Редактирано Декември 26, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Цък. Чичо Гугъл знае всичко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 30, 2008 Автор Share Отговорено Декември 30, 2008 Благодаря на всички, които се отзоваха и ми писаха! И особено на първите !! Весело посрещане на 2009-а!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts