Black Bird Публикувано Декември 25, 2008 Публикувано Декември 25, 2008 (Редактирано) Здравейте приятели! Тове е част от нова песен. Записа е изцяло направен в новият ми софтуер Samplitude 10 PRO. Използвани са Ез Дръмер и Оверлоуд ТХ1 за китарата. Всичко е смесено с ефектите на Сам10. http://www.nalbantov.com/Sam/Dimi_Nalbanto...this_Galaxy.mp3 Весела Коледа и Успешна 2009 на всички! Редактирано Декември 25, 2008 от Black Bird Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Супер харна темичка и звучец!! Много гот!! Митак, ползваш ли сайдчейн компресор в тоя микс ? Струва ми се на моменти китарата засмуква баса. Знам, че това ти е работен микс, просто исках да обясня за себе си това, което ми направи впечатление ? Цитирай
vanboy Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 (Редактирано) Много е яко...на мен добре ми звучи-при този стил е добре да се освободи китарата да звучи със почти всичките си честоти,а баса да остане изрязан откъм по-високите си честоти за да звучи добре китарата с якия дистър...така мисля. Редактирано Декември 26, 2008 от vanboy Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 (Редактирано) Супер харна темичка и звучец!! Много гот!! Митак, ползваш ли сайдчейн компресор в тоя микс ? Струва ми се на моменти китарата засмуква баса. Знам, че това ти е работен микс, просто исках да обясня за себе си това, което ми направи впечатление ? В тоя микс има един компресор на мастера, който върви със софта и това засмукване идва от него... Все още уча програмата...определено става различен саунд! Редактирано Декември 27, 2008 от Black Bird Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 http://www.nalbantov.com/Sam/Dimi_Nalbanto...his_Galaxy2.mp3 друга версия Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Прекалено напомпено стои... това ли е целта? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 И да и не Просто лесен начин за постигане на лауднес. Цитирай
Recommended Posts