MDFk Публикувано Декември 25, 2008 Публикувано Декември 25, 2008 И се намират тук, от едно наше участие с група "Зона" в Маската от лятото. Мнения и критики са пожелателни. Весела Коледа, пак! Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Весела. Къде е Живо, нещо не го виждам. Поздрави на Ачо. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Защо всеки се пъне да свири Розана? То привидно е лесно, ама.. с тия барабани и смешната бленда на клавира... Иначе има някакъв "фийлинг" и си го пеете/доколкото може да се чуе /. Цитирай
MDFk Отговорено Декември 26, 2008 Автор Отговорено Декември 26, 2008 @sa6tiat - Здравей, Монка. Последно не правеха нищо особено - Живко май бачкаше в едно рок-кръчме в Студентски, Ачо в нова къща. Обаче нещо ни вест ни кост от няколко месеца, ни звънене ни нищо, само с барабаниста и клавириста едвам едвам се чуваме, смрад що не свирим нещо... Па поздрави ще предам, ако - живот и здраве - вземем да се окажем на едно мястно по някое време. @yotzzo - напълно хейтърски коментар. Кои са това всеки? Дай линк на наша банда, която я прави. На барабаните нищо им няма, а за нормален не-баснословно-скъп синт толкова. А и партията не е лесна определено. Ако имахме излишни нули в банковата определено щеше да е друго яче. Снимано е с фотоапарат, и честно казано макар да не е чудесно качество, все пак се чува поносимо, + това не претендираме за световно величие. По-конкретна обосновка, колега, и ще приема че си добронамерен. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 (Редактирано) Изавинявай за коментара, винаги съм се заричал все хубави неша да казвам. Блендата на клавира е крайно неподходяща. Барабанистът не прави нужните акценти. Сега ясен ли съм? Относно звука ми е ясно как е записван, аз не бих качил нещо с такова качество. Това е, което мога да чуя. Много хубавото е, че сте динамични за разлика от други групи. Искаш мнения и критики - ей ги на. Не претендирам, да съм голям разбирател. Редактирано Декември 26, 2008 от yotzzo Цитирай
MDFk Отговорено Декември 26, 2008 Автор Отговорено Декември 26, 2008 Сега, това е градивна критика. Ей таквоз трябваше да бъде. Следващият(щите)! Цитирай
killer Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 На мен лично ми хареса. Да, качеството на картината и звукът е лошо, но както каза Искрен като се има в предвид с какво е снимано .... аз лично много се радвам че виждам групата на сцена! Искрене, поздрави на група Ultrazone!!! Марио Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 И в трите изпълнения басиста има повече присъствие от останалите ,вокала ич го нема.За звука няма какво да се коментира ясно е че само с микрофона на камерата не става.Все пак трябва да се видят и положителните неща като цяло е добре. Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 ...@yotzzo - напълно хейтърски коментар. Кои са това всеки? Дай линк на наша банда, която я прави. ... , разбира се - http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...b7-64fbe32cf615 Иначе, свежа банда, има си минусите, ама ми харесва. Цитирай
BWC Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 А бе с риск да се изложа , но пенеже съм голям фен на уайтснеик и си мисля 4е тоя китара то там си4ки я надвикахте - в на4алото особедно то тя тряа да издуха публиката от 1-я ред а аз се напрягах да я чуя Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Deeper the love много ми хареса, парче на една много уважавана група от мене... Цитирай
MDFk Отговорено Януари 12, 2009 Автор Отговорено Януари 12, 2009 Благодря много на всички от името на бандата! Наистина китарата не се чува много много на записа, учудващото е че там се чувахме супер добре и все знаехме кой какво прави, и къде бърка. @Vynil Sky - вашият кавър също е вървежен. @Марк Аврелий - много благодарим, басиста съм аз, аз! edit: качените парчета са 6. Цитирай
oldman Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Мноо яко цепиш,пич - ..комплименти...------------ и баса сигурно е уоруик ?! Цитирай
temerut Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) да си призная парчето на М Милър ми хареса най много като свирене и звук с групата имате какво да изглаждате най вече звук и ако малко промените аранжимента на кавърите само ще е в плюс Редактирано Януари 15, 2009 от temerut Цитирай
MDFk Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Блаодарим! @oldman - тц, Уошъбърн. @Краси - то ситуацията е орел, рак и щука....дали ще станееее...трудно е да се каже. На първо време трябва да се събере бандата. Да пробваме да посвирим, нещо, туй-онуй... Цитирай
Recommended Posts