dimmuborgir6 Публикувано Декември 24, 2008 Публикувано Декември 24, 2008 (Редактирано) Извинете ме за тъпия въпрос, но никъде не намирам таблатура за всеизвестния Сънчо Theme Някой може ли да ми каже от къде да намеря или да направи? ще съм му много благодарен! Редактирано Декември 24, 2008 от dimmuborgir6 Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Седни си я извади ве ... Аре стига наготово ... Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 еми мъчих се, но не успях Цитирай
Пепи Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 (Редактирано) не ми се занимава да правя таб, но ще ти ги кажа така... Струните ги броя от най-тънката (1-ва) Не помня дали така се брояха 2-ра струна свободна 3-та струна свободна 3-та струна 2-ро прагче 4-та струна 2-ро прагче 4-та струна 4-то прагче 4-та струна 2-ро прагче 4-та струна свободна 4-та струна 4-то прагче 4-та струна 2-ро прагче 4-та струна свободна До тука повтаряш 2-пъти 4-та струна 2-ро прагче 4-та струна 4-то прагче 3-та струна свободна 4-та струна 4-то прагче 4-та струна 2-ро прагче 3-та струна свободна 4-та струна свободна-2 пъти 2-ра струна 1-во прагче 2-ра струна свободна 3-та струна 2-ро прагче 2-ра струна 1-во прагче 2-ра струна свободна 3-та струна 2-ро прагче 3-та струна свободна 4-та струна 4-то прагче 3-та струна 2-ро прагче 3-та струна свободна Това е бтв темата не е за тука Редактирано Декември 24, 2008 от Пепи Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 еми мъчих се, но не успях За да си улесниш ваденето: пусни парчето през някакъв металзон или друг зъл дистър и много лесно ще го извадиш. Нарушило ти е стереотипа на слушане. Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 мерси много! отивам да пробвам Весели празници Цитирай
Rammkopf Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Седни си я извади ве ...Аре стига наготово ... Е-е-е, Rocko ... не тъй с лошата, де! Човек ше си помисли, че и ти не я знаеш тая. Боргир, аре влачи. Сънчо Ритъм акорди Em | Am | D | G Em | Am | D | G C | C | G | G Am | G | Am/D | G C | C | G | G Am | G | Am/D | G Лийд e|--7~---------------------------------| B|------8~--8b10-------7-----7---------| G|*----------------9~----9-7---9~--7~-*|x2 D|*-----------------------------------*| A|-------------------------------------| E|-------------------------------------| e|----------------------------8-7----8-7~----------------| B|------7-8~--7---8~--------------10-------10-8-7-10-7~--| G|*-9~----------9-----7---7~----------------------------*|x2 D|*-----------------------------------------------------*| A|-------------------------------------------------------| E|-------------------------------------------------------| Ама RockoBG е прав, де. Вземи се научи да си ги вадиш сам такива "пили" и "жици". Не е чак толко сложно. Тоналността, в която съм писал тука, едва ли съвпада с оригинала. Вадил съм я по памет, спомен, фантазия и смук-смук от пръстченцата навремето. Rock on! Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 мерси и на теб! Мъча се да ги вадя но засега само "Мила моя мамо" съм успявал айде весели празници Цитирай
Valserp Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Мъча се да ги вадя но засега само "Мила моя мамо" съм успявал Може ли да ми дадеш таб? Цитирай
dip4ikov Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Вие се ебавате ама аз без да искам открих мелодията на кръсника Цитирай
Rammkopf Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) Може ли да ми дадеш таб? Брат, не се ебавай с момчето, ами върви да помогнеш на hristov_hr в темата за 15W ампове. Шъ ти дам един таб на тебе ей ся! Весела Коледа на всички! Редактирано Декември 25, 2008 от Rammkopf Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Здравей! Важно уточнение ще е ако посочиш конкретна версия и аранжимент на заглавната тема на емисията Сънчо, защото през годините те се сменят/сменяха. Това, което си спомням от моето детство е нещо такова - седнах и го драснах с кухарката и вграденото микрофонче на лаптопа, но колкото да се добие представа е ОК - кажи това ли ти се върти в главата. Обърнете внимание на хармонията на това парче - толкова красиви ходове се появиха, че направо се разцепвам! SleepyStargazer Весели празници на всички, Петър Цитирай
Recommended Posts