Infanticide Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 Aми аз си нямам Топ 5,но тези са 5-те кавъра които свирим...Iron Maiden - Be Quick Or Bе Death Iron Maiden - Wasting Love Manowar - Heil And Kill (mixed with "Enter Sadman) Metallica - Master Of Puppets Metallica - Dyers Eve Е те това искам да видя наживо как го държиш - Metallica - Dyers Eve! Сори за съмнението от моя страна Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 ОК пич,ще направим едно клипче специално за теб.Пък и нищо лошо в това да се съмняваш в нещо или някой Все пак "Съмнението е най-висшата форма на доверието"е казал поета.Впрочем нямам никаква файда да излъжа някой,защото в случая лъжа само себе си,нали така П.С:Остави някакъв мейл,та да ти пратя линк към видеото,ОК? Айде със здраве!!! Цитирай
Egon Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 ЕЕе, моля ти се, постни линка тук, да го видим всички. Аз не се съмнявам, ама ми е кеф да го видя. Нали си имаме тема за видеотата ни Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Oбещавам НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО!!!!Тези които ме познават знаят че държа на думата си. Цитирай
PcNxO Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 (Редактирано) Oбещавам НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО!!!!Тези които ме познават знаят че държа на думата си. Дано би ми било много интересно ако може и на Master of puppets моля... Редактирано Ноември 3, 2006 от PcNxO Цитирай
Spaz Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Сякаш има нещо сложно в Master of puppets Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Master-a,не е кой-знае колко сложна,но за сметка на това е една безумно яка песен ,една от 10 на хубави композиции на Metallica Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 1. Deep Purple - "Smoke on the water" 2. Metallica - "Nothing else matters" 3. Yngwie J. Malmsteen - "xxxx" 4. Joaquin Rodrigo - "Concierto de Aranjuez" 5. Румен Сираков - "Кюстендилско хоро" ...общо взето от всички класици по нещо... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Точно в този момент любимите ми неща за свирене са 1. Stevie Wonder - I wish 2.Cool & The Gang - Celebration 3.Sting - Englishman In New York(най-яките барабани в парче - за мен) 4.Lenny Kravitz - It ain't over 'til it's over 5.Matrix - The Gov'nor Цитирай
CRZY Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Ми то май тряаа да са има парчета от сякъв вид така че моите топ 5 са: 1.System Of A Down - Shimmy 2.System Of A Down - Devil 3.Pleymo - Tank Club 4.Disturbed - Decadence :twisted: 5.Marilyn Manson - Sweet Dreams (колкото и да е елементарна тая песен просто винаги я свиря с кеф.) Та тва са моит парчета.Имам и още много ама ся за тия се сетих!Айде момци и Long Live The Double Bass Drum! :violin: Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 есен/зима 2006-2007 ... 1. Nickelback - Follow you home 2. Nickelback - Fight for all the wrong reasons 3. Nickelback - Because of you 4. Nickelback - Believe it or not 5. Nickelback - Hangnail и общо взето почти всичко на Nickelback което ми хване ухото.. Цитирай
Lukas_84 Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 1.RHCP - Dani California 2.RHCP - Californication 3.Gawin DeGraw - I Don't Want To Be 4.The Offspring - Gone Away 5.Pearl Jam - Alive Цитирай
bonzo Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Деба копелето,отсвирва си преди първо време с троен удар.И аз обичам бийта на това парче и съм се мъчил доста докато го докарам точно. Цитирай
Recommended Posts