papo Публикувано Декември 20, 2008 Публикувано Декември 20, 2008 здравеите.на скоро си купих 5 струнен musicman на старо.но имам един проблем със звука.не мога да разбера дали е от баса или от апаратурата.проблема е че по време на свиренето в един момент звука на баса се усилва от само себи си супер много и прегаря.не знам от какво се получава.дали е възможно да е от електрониката на баса,примерно някоя 4аст да е повредена.Бихте ли ми препоръчали маистор,които според вас е достатъчно компетентен да ми помогне с проблема в моя musicman. Благодаря! Цитирай
temerut Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Сложи му нова батерия като за начало дюрасел върши добра работа Вкючи си баса в централното директно с един кабел и ще разбереш от къде е проблема ако е от самия бас обади се на Ники фена той може да помогне ако е от електрониката то друго всъшност няма от какво да е . Цитирай
ludmata Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Много вероятно да е от батерията, но може да и от някой кондер... Абе козата си сака пръч Цитирай
Recommended Posts