Fenix Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Боже, колко мъка има по този свят. Точно по времето на поредната актуална тема и попднах на най-бруталната грешка, която съм виждал някога. Копувам и Прудавам е наред... но сега един пич/пич*а е написал/а: Здравей те! Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 22, 2008 Автор Отговорено Декември 22, 2008 ^ и то няколко пъти Цитирай
inqubus Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 Колеги, няма оправия с това. И по-зле ще става! Имам странното усещане, че тези, заради които се създават подобни теми, са максимум 15-16 годишни изтърсаци с изкривена ценностна система и окончателно нехание от ползата да познаваш родния си език. Това е полуженйето(шегичка ). Не, наистина, проблемът тук е обществено-социален... Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 Ето, един човек ме разбра и споделя моите възгледи! НЕ СЪМ САМ! Цитирай
Recommended Posts