Tim1 Публикувано Декември 15, 2008 Публикувано Декември 15, 2008 Здравейте, имам нов синтезатор-и има около 1000 бленди-интрумента.Например има 35 баса,45 китари....Бих искал да попитам-като си избера някоя китара /например/-която в книжката и в клавира е с номер 0173-как да я впиша в програмчеджа-за да идва точно тази китара-от общо 45 китари.Понеже-до колкото знам номерацията-китара с метални струни-Н 26,китара с дисторшън-29,с найлоново струни-25....и така нататака. Моля Ви за съвет-как да си извиквам в мидитата някой избран от мене интрумент.Благодаря Цитирай
izi Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Здрасти.Погледни в книшката на инстромента има листа с инструментите които претежажа клавира там има графи и срещу всеки инструмент има примерно PC-26 това ти е номера на инстромента,CC 00-9 това ти е вариациата му , CC 32-2 това е банката от която да свири, това е което трябва да смениш и си готов. Успех! Цитирай
richi Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Всеки синтезатор си има Tone list. Ти май-имаше Roland GW-8. Отвори си на страница 84 книгата и ще видиш номерата на инструментите. Ти искаш в миди трака да смениш инструмента. След като въведеш Program change въведи съответните MSB и LSB. Ако искаш повече съвети пиши на скайпа ми niki_midi Цитирай
Tim1 Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Здрасти.Погледни в книшката на инстромента има листа с инструментите които претежажа клавира там има графи и срещу всеки инструмент има примерно PC-26 това ти е номера на инстромента,CC 00-9 това ти е вариациата му , CC 32-2 това е банката от която да свири, това е което трябва да смениш и си готов. Успех! Здравей, имам на книжката това- No Category MSB LSB PC 172 SC 12strGtr 87 65 44 954 Steel Guitar 121 0 26 Тука не мога да се ориентирам-какви цифри да напиша в програм-ченджа да ми извиква инструмента.Благодаря за съвета Цитирай
Tim1 Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Всеки синтезатор си има Tone list. Ти май-имаше Roland GW-8. Отвори си на страница 84 книгата и ще видиш номерата на инструментите. Ти искаш в миди трака да смениш инструмента. След като въведеш Program change въведи съответните MSB и LSB. Ако искаш повече съвети пиши на скайпа ми niki_midi ОК-ще пробвам да се оправя. А-Program change като въведа с компютъра ли става въпрос,предполагам ? Аз се опитах да впиша тези носите цифти-но ми вика други инструменти-например вместо китара-вика саксофон,който отговаря на номера.Тука ми се губи момента .Многократоно четох,пробвах с всякакви цифри изписани-всъщност къде да отбележа и въведа MSB и LSB ? Благодаря за съвета. Цитирай
Tim1 Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Всеки синтезатор си има Tone list. Ти май-имаше Roland GW-8. Отвори си на страница 84 книгата и ще видиш номерата на инструментите. Ти искаш в миди трака да смениш инструмента. След като въведеш Program change въведи съответните MSB и LSB. Ако искаш повече съвети пиши на скайпа ми niki_midi Какво означава всъщност това-MSB и LSB ? И как се въвежда? Това е момента който ми се губи . Поздрави Цитирай
izi Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Здрасти.Колега въвеждащ MSB и LSB и PC от таблицата в началото на всеки трак на всеки канал примерно MSB-87 LSB-65 PC-44 и ще ти свири 172 SC 12str Gtr AC.GUITAR това е.Успех! Цитирай
Recommended Posts