gogox1 Публикувано Декември 12, 2008 Публикувано Декември 12, 2008 Здравейте колеги интересувам се някои дали има представа от къде мога да си закупя стойка и чинел за рото томите ми. Благодаря и някои ако има оферта да предлага Цитирай
kukls Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 доколкото съм виждал , ти трябва най-обикновен сплеш или сплеш-китаец... 10-12 инча ... вземи си на истанбул .. или по-тънко на стагг SH че са по евтини.. Цитирай
gogox1 Отговорено Декември 13, 2008 Автор Отговорено Декември 13, 2008 мерси колега само ми кажи и от куде мога да си взема Цитирай
kukls Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 е ти искаш и да ти го купя и да ти го донеса .... потърси в музикалните магазини ... камертон, динакорд , рейзинг форс .... и много други малки и големи дупки.. не те знам от къде си , но съм сигурен че във всеки муз.магазин може да си купиш или поръчаш ... Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 ако ще се раздават безплатни чинели искам и АЗ! Цитирай
Recommended Posts