liquid_death Отговорено Декември 13, 2008 Автор Отговорено Декември 13, 2008 То, поначало може да се използват двупистови потенциометри и така броя им ще се редуцира наполовина, но пък като зададеш примерно за буугито за мидъл пота примерно 12 часа, то и за маршала ще е за мидъл 12 часа настройката.А с варианта с повечето потове мога на буугито да е 12 часа, а на маршала примерно 4 часа.Друг вариант е да си "запомнят" настройките за отделния канал - примерно както са процесорите, но това означава навлизане в дигиталния свят, който за мен е още непознат, а и би усложнило доста.Иначе идеята ти е доста добра, благодаря ти и би трабвало да осмисли, ако се стигне до серийка(в което доста се съмнявам). Цитирай
AXE Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 (Редактирано) Хм, да, по-добре с отделни настройки. Може да помислиш и за тия дето са 2 един в друг - както са средите на Метъл Зоуна примерно. Между другото ми е интересно - всяка цъкалка играе ролята на on/off за съответния канал ли? Т.е. има 4 варианта - чист сигнал, Меса, Маршал, Меса + Маршал!? Ако е така, според мен по-удобно би било едната цъкалка да превключва чист/мръсен сигнал а другата да сменя Маршал, Меса. Редактирано Декември 13, 2008 от AXE Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 13, 2008 Автор Отговорено Декември 13, 2008 (Редактирано) За потовете - дам, виж това би било готино.Само да си призная не съм виждал в бг такива потове, трябва да потърся За цъкалките - да!Точно както си описал - има 4 варианта - чист сигнал, Меса, Маршал, Меса + Маршал.Поначало идеята ми беше да е както ти си предложил, но се оказа че без ключета 3dpt няма как да стане( не исках да изпозвам фет суичове), а таива ключета не намерих и мога да твърдя със сигурност че в бг не се продават.Та за това прибягнах до сегашния вариант, който междувпрочем си има и предимства - ефектите са вързани последователно - първо месата и след нея матшала.Ако на месата се намали гейна почти докрай става почти чиста китарата и може да се ползва като буустър за маршала, като така можем да имаме и хай гейн маршал.Минуса на този вариант бе, че като се минава от меса към маршал трябва да се натиснат и двата ключа, но се оказа че поради близостта им е възможно да се натиснат едновременно с един крак и двата и така спокойно минаваме от единия на другия драйв с едно превключване. Чесно да си призная така е доста по-удобно, въпреки че мислех, че няма да бъде. Редактирано Декември 13, 2008 от liquid_death Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 (Редактирано) Абе много е добро, като звук... само, че в семплите си писъл, че си ползвал VST, да не е някой импулс на кабинет, че звучи мн готино... и как си го вкарал сигнала в компа. от камиона в компа или в кабинет+мик и после в компа. Интерсува ме Редактирано Декември 15, 2008 от yellow nEuphoria Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Звука е записан китара-камиончето-звуковата карта на компа.Обработката е с кабинет 4по12 и малко ревърб.Отначало мислех да запиша камион-усилвател-кабинет - микрофон комп без никаква обработка, но нямам хубав микрофон и не успях да заема един за записа. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Браво на тебе, скоро с Иван (oldman) се каним да запишем нещо с тоя камион и малко каб симулация от revalver 4 по 13 Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Интересно би било ако може да драснете нещо с ХХ главата и ламповото фендерче, с мик.Очаквам с нетърпение Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Ами и аз се го карам ама много работа има.. но той е много добър китарист, два-три пъти ми импровизира, направо се насрах Yngwie Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Така си е!Страхотен китарист е! Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 8, 2009 Автор Отговорено Юли 8, 2009 Нов имидж на ефекта: Изработва се след индивидуални поръчки, подръжка - до живот.Цена 150лв. Цитирай
Додо Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 Sweeeeeeeeeeet!!! Много радва! Ако може само и нови семпли да му направиш или поне да подновиш линка, ще си златен! Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 ... някой може ли да даде семпъл да чуем. Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 11, 2009 Автор Отговорено Юли 11, 2009 (Редактирано) грешка.....сега ще оправя линка със семплите. Редактирано Юли 11, 2009 от liquid_death Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 11, 2009 Автор Отговорено Юли 11, 2009 (Редактирано) http://www.4shared.com/file/117359243/70e78c7/Boogie.html http://www.4shared.com/file/117359294/2cc49329/Plexi.html Пише плекси, но симулацията е на JCM800 грешка в името на файла е Редактирано Юли 11, 2009 от liquid_death Цитирай
Recommended Posts