Jotty Публикувано Декември 11, 2008 Публикувано Декември 11, 2008 (Редактирано) Трябва ми нещо като ценова листа на стагг.. или нещо подобно. Търсих в интернет, но не намерих. Интересуват ме акустичните им китари, тези по евтините. Ако може някой да ме ориентира горе долу какви са им цените, интересуват ме модели до 200лв. Иии.. понеже съм зле с акустичните китари, има ли нещо друго за тия пари което може да ми препоръчате (знам че 200лв. са супер малко за хубав инструмент) Редактирано Декември 11, 2008 от Jotty Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Вносителят /или един от вносителите/ на Стаг е Красен, и сега магазинът му е забит някъде около бившия дом на българосъветската дружба. Там цените трябва да са най-ниски. Някой ако знае точен адрес да каже. Днес пипнах няколко кухарки на стаг в един друг магазин... Много зле. Цитирай
jorko123 Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 ами можеш да помолиш за каталог с цени в някой магазин който ряаботи със стаг Цитирай
Jotty Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 еми.. пропуснах да кажа, че не съм от София, а от Монтана. Което автоматично ми реже много от възможностите. Най-близо до мен е врачанския магазин, но преди да отида, искам да имам представа за какво става на въпрос. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Става въпрос за следното. Има китари между 200 и 500лв. в общи линии. Кухарките са повечето по 180 до 200. Тук - там някоя бройка не е много ужасна. Повечето звучат все едно са от пластмаса. Не гледай каталога идвай и пробвай наред докато уцелиш прилична бройка. Ако не държиш да е стаг може да разгледаш и по други магазини, все нещо ще се намери. Цитирай
npokonu Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Ето ти една ценова листа на Стаг за ориентация - Stagg Надявам се, да съм ти полезен Успех! Цитирай
kolo1baby Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 (Редактирано) www.camerton999.com - мисля че доставят в цялата страна. Имат Стагг от 160 и от 180 пък за 200 и нещо има къде къде по-хубави Ибанец-и Редактирано Декември 12, 2008 от kolo1baby Цитирай
Recommended Posts