kosmalak Публикувано Септември 6, 2005 Публикувано Септември 6, 2005 най-големия комплект барабани, който съм виждал ето линк www.chusa.hit.bg Гледайте и се чудете.Маниякът се казва Робърт Суийт и е барабанист на Страйпър Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Подвижен цирк! Колкото до Stryper, винаги ще ги помня с определението от популярна "хеви метъл енциклопедия" - cristian metal! Хъхъхъ,няма такова животно! :twisted: Цитирай
adXok Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Няма такова животно като Stryper или christian metal... Дали сме плоскомислени или така ми се струва!? Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Дали се заяждаме или така ми се струва... Цитирай
Katsko Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 мдаааа,тва е всеизвестен проблем-някои хора смятат че е страшно култово да наредиш комплект с 8 каси и 25 тома и безброй чинели и да свириш на него 4/4 във всяко парче,понякога разнообразявайки с 2/4 и 3/4,ама само понякога...е,аз не смятам така Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Мефистофел, за човек с прякор като твоя, изказването ти е направо жизнерадостно и твърде приятелско, така че не го приемам за заяждане. Не страдам от предразсъдъци и се кефя на Страйпър, така както на Невърмор или Кинг Даймънд.Въпроса беше за безумните барабани а не за самата група. А иначе стила е известен още като Уайт метъл и е бил страшно популярен през 80-те.Страйпър още са в стихията си.Гледах ги през 2003 в Щатите и залата щеше да се сцепи, като с удоволствие мога да заявя, че беше пълна с много яки метълисти а не със сдухани сектанти, както се съмнявах, че може да се окаже.Хората ги помнеха след 12 годишно отсъствие и пееха текстовете с цяло гърло.Страшно се изкефих.Това е.Айде останете си със здраве. Цитирай
adXok Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Няма за какво да се конфронтираме... Все пак секти от рода на "Адвентисти...", "Свидетели...", "Децата на..." всички тея заедно с неграмотните и слепи сатанисти (леле майкоу) са отрочета на един и същ мозъчен щаб известен като FREE MASONRY и други подобни! А за сатанистите бях пуснал едно постингче някъде тука... ама айде, за Мефистофел - бонус. Въпреки че той би трябвало да ми да де познанието а аз душата си нему! Както и да е! Библията, Стар завет: Книга на Йов... чети началото и мисли! Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Petra и Stryper са изключително известни в Америка крисчън групи, независимо дали сте ги чували или не. Иначе и в БГ има представители на крисчън музиката, Хоризонт са едни от най-старите, Garden Tomb свиреха по едно време, Екстремум са действащи в момента, има и още едни, чиито име ми бяга. Иначе по въпроса с най-обширния комплект, от сума ти години няма кой да мине този господин в областта: Даже това не му е най-актуалният сет, но не мога да намеря снимка на по-новия още по-голям в момента. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 да,ама той поне СВИРИ на неговия комплект.а като редиш само заради самото редене е много смешно,според мене... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Страйпър имат много добре развито шоу по концертите си, не са просто някакви хора, които излизат и свирят. Това е част от шоуто и целта му е да впечатли публиката и да й хареса, а щом това се случва, значи е постигнал целта си. Това че все ще се намери някой да каже "тоя щом е с голям комплект, му е малка пишката", говори именно за чужди комплекси, не за тези на изпълнителя. Цитирай
adXok Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Нема лошо... и целия екватор бих наредил с барабани... и ще го нарека дръм-пърформънс... Кристо Явашев ряпа да яде! Изобщо някоя фирма Yamaha, DW, TAMA... айде спонсорирайте начинанието де! Цитирай
Katsko Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ми то аз така от завист говоря,щот ми е малък...комплекта :green: Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Те нашите комплекти растат, но не стареят. Моят поне. Явно патката ми намалява в такъв случай. Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Баа, YtseJam, направо ме остави на място.Тръгнал съм и аз на стар краставичар краставици да продавам.То не бе комплект, то не бе 4удо.Той този пък направо трябва влака да хваща, че да иде от единия край до другия. А за Страйпър - респект.Изненада ме приятно с изказването си за тях.Мислех, че вече не са останали хора в БГ-то, които да ги уважават. Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 ето и едно дръм соло на Рокси Петручи от Виксен. www.chusa.hit.bg Ей на това викам жена - направо им взима акъла на тия барабани.Вижте го.Мисля, че е меко казано любопитно. Цитирай
Recommended Posts