Kolev Публикувано Декември 11, 2008 Share Публикувано Декември 11, 2008 Какво, ще кажете за този модел Ibanez RG370DX BK мисля да го купувам, ще съжелявам ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 11, 2008 Share Отговорено Декември 11, 2008 Няма да съжАляваш Имам такава от около 3 години и съм си доволен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlexiLaiho Отговорено Декември 11, 2008 Share Отговорено Декември 11, 2008 аз имам от около година такъв модел просто никакви забележки от страна на тремолото, адаптерите, грифа и всичко. Давай без да му мислиш една от най-добрите китари за цената си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Декември 11, 2008 Share Отговорено Декември 11, 2008 Китарата е добра, не му мисли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Декември 20, 2008 Share Отговорено Декември 20, 2008 оо как не китарата е добра за цената си ама тежи като за световно.... и честно казано с това тремоло само си усложняваж живота.Например аз избрах Ибанез РГ321-супер адаптри, ЛЕКА като перце, фиксд бридж, но на мен ми се налага де зашото сменям строевете....а асега си представи късаш струна и какво отделяш цял ден с това тремоло... моята политика е че не съм толкова напреднал за да използвам тремоло... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts