Queroth Публикувано Септември 5, 2005 Публикувано Септември 5, 2005 значи днеска бях в софия и си взех наи после нулево прагче и сложих стрруни сичко е ок , но потенциометрите сега забелязвам са се преебали като отворих капачето изпаднах в ужас , просто си личи че е правена от българи .. пълен хаос от кабели свързани и не мога да разбера кой от какво е .. китарата е кремона , и въпроса ми е как да свържа кабелите , има три кабела като всеки има бяла , кафява и маса .. китарата е с 4 потенциометъра , два двойни адаптера и едно цъкало което незнам за кое е !! ще съм много доволен ако ми подскажете Цитирай
pacman Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 (Редактирано) Така, както го описваш, прилича на ето това: http://static.zoovy.com/img/guitarelectron...-/wdu_hh3t22_02 Доста подобни диаграми тук: http://www.guitarelectronics.com/category/...pickupdiagrams/ успех Редактирано Септември 5, 2005 от pacman Цитирай
Queroth Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 значи като за тази вечер успеха който постигнахме беше да запоим единия адаптер директно към изхода и звучи разстроена тъй като никой още няма умението да настройва китара и така .. сега се мъчим да пуснем някой ефект и да видим резултата)) Цитирай
Queroth Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 кажете една програма да дръпна плс щото не мога да намеря предишната Guitar Rig или нещо такова Цитирай
Queroth Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 упс .. скъсахме струна .. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 еей и на теб не ти е лесно g-tune виш, аз съм с нея но си имаше цели теми за тунерите из форума (горе дясно search) Цитирай
Queroth Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 ами да питам какви са потенциометрите за тез китари, защото ще се купуват нови и поради липсата на музикален магазин ще трябва от железария , та ще съм бладорен ако ми кажете какви са потенциометрите а иначе пуснахме китара с guitar rig малко е разстроена но dis-a си звучеше брутално Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 500 килоома. в comet.bg са най-евтини. Цитирай
Recommended Posts