mengel Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Имам едно предложение. Понеже в настоящия г-маил доста от идеите за проекта се порзхвърляха, предлагам да предоставя собсвения си г-маил акаунт, който не ползвам, за всичко свързано с проекта - заготовки, проби, вариации и др. Ако сте съгласни, в следващото съобщение ще дам името и паролата за ползване Цитирай
mengel Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Ехооооо ... Кво стана бе фънкари? Нещо се изгубихте... Или мързел нещо а? Цитирай
Geo Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Аз се отказвам-няма живот по въпроса. Цитирай
progressive Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Аз се отказвам-няма живот по въпроса. еее, не така! за другите не знам, ама аз няколко седмици имах проблеми с достъпа... и затова и нищо не съм чул от готовите неща... което смятам да поправя... Цитирай
Bassbuzz Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Аз, за съжаление съм много зле с времето,но когато мога ще свирна.... Пак за съжаление - много малко хора откликнаха на тези стилове... За мен лично е доста учудващо,че поне 1 "клавиш" не се изкефи да забие нещо... Няма значение! Тепърва мисля че ще се кефим,само време да има. Цитирай
mengel Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Виж Гео, когато се работи в колектив знаеш, че не е лесно. Особено в случая, когато се работи дистанционно. Мисля че ще трябва да се въоръжим с търпение ако искаме наистина нещо да се получи. Всеки е зает с ежедневните си неща и прогреса в албума може да не е с темповете, кото очакваме, но това е животът и тази ситуация не би трябнало да ни отказва, нали? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Виж Гео, когато се работи в колектив знаеш, че не е лесно. Особено в случая, когато се работи дистанционно. Мисля че ще трябва да се въоръжим с търпение ако искаме наистина нещо да се получи. Всеки е зает с ежедневните си неща и прогреса в албума може да не е с темповете, кото очакваме, но това е животът и тази ситуация не би трябнало да ни отказва, нали? Търпение ще е много нужно.Времето тука напоследък е все по-малко и по-малко.Чуствам се малко виновен,защото аз ги насърчавах и ръчках тия неща в началото,но като тръгна работата аз нещо се изгубих.Но все пак слушам всеки какво поства и се кефя.Мисля,че това което ни липсва е някаква по-цялостна идея за парче,защото иначе правиме изрезки оттук-оттам. Владо Цитирай
Recommended Posts