Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 111
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

А пък онова ритъмче дето в началото го постнах си го представях по иначе, поствам го и него в г-маила :-(

Отговорено (Редактирано)
А пък онова ритъмче дето в началото го постнах си го представях по иначе, поствам го и него в г-маила :)

Сори, това го писах по повод на "Влака". Иначе "Фънки1" си е екстра. Много мо хареса заготовка2, както и заготовка3 (заедно с Мъртвата Зона). Да вземем да направим албума а? :-(

Редактирано от mengel
Отговорено
А пък онова ритъмче дето в началото го постнах си го представях по иначе, поствам го и него в г-маила :)

Сори, това го писах по повод на "Влака". Иначе "Фънки1" си е екстра. Много мо хареса заготовка2, както и заготовка3 (заедно с Мъртвата Зона). Да вземем да направим албума а? :-(

Давай,аз съм навит.Между другото как постваш нещо,което е повече от 1 МБ.?

Отговорено
Гео, записах малко китари върху заготвка 2 :-(

Браво,Менгел,

Получило се е доста колоритно и с настроение.Харесва ми много. :)

Давай и на следващите заготовки. :)

Отговорено

<_<<_<:godbless:

Чак сега прочетох цялата тема и слушам в момента Mixdown

Страхотна идея и Ви пожелавам успех на всички . За съжаление в момента нямам време , но може би някога с удоволствие бих участвала в проекта , като един скромен женски вокал евентуално . Много добри неща правите , браво !!!!Поздрави и много здраве на всички :inlove: :hello:

Отговорено
Между другото как постваш нещо,което е повече от 1 МБ.?

Аbv.bg дава възможност за прикачане на 8 Мб. файл. Можеш винаги да си направиш акаунт там. При mail.bg е или 8 или 10 Мб. <_<

Отговорено
Ех,добре го заготвяш ти Гео.Аз обаче оше нищо не съм чул от тия неща от липса на време <_< Обаче пускам в Г-Мейл-а един бекинг трак които аз направих набързо-малко фънк аранжимент на "Носталгия в Таймс скуеър" на Мингъс.Не съм записвал бас,оставям това или на Гео,или на някой от другите басисти и съм оставил сумати хоръси(поне 4 за сола).Бекинга върви така-интро,тема х2 врътки и хоруси за сола,които могат да се удължават безкрайно.Ще кача също като атачмънт и прогресията на парчето от Риъл Бук-а.Айде пробайте се и на него както ви е кеф!

Владо

Качих един примерен бас,но само до половината.Останалата половина само поддържам темпото.И други басисти да се включват.

Отговорено
Ех,добре го заготвяш ти Гео.Аз обаче оше нищо не съм чул от тия неща от липса на време ;) Обаче пускам в Г-Мейл-а един бекинг трак които аз направих набързо-малко фънк аранжимент на "Носталгия в Таймс скуеър" на Мингъс.Не съм записвал бас,оставям това или на Гео,или на някой от другите басисти и съм оставил сумати хоръси(поне 4 за сола).Бекинга върви така-интро,тема х2 врътки и хоруси за сола,които могат да се удължават безкрайно.Ще кача също като атачмънт и прогресията на парчето от Риъл Бук-а.Айде пробайте се и на него както ви е кеф!

Владо

Качих един примерен бас,но само до половината.Останалата половина само поддържам темпото.И други басисти да се включват.

Гео,готино е,но парчето не е блус или ако е блус то е разширен и не е стандартното I-IV-V,тъй че в началото тоя бас малко ми се бие с хармонията.Бях атачнал и един Уърд документ с хармонията на Носталгията към бекинга.Също така съвсем набързо записах и пуснах в Г-Мейла "Заготовка 4".И не на последно място поздравления :):) за невероятното свирене на Росен,Пътния Бегач(много Вай-ско ;) с Налбантов сте конкуренция),Ачо(яки китари и сола),БасБъз и естествено Гео.Продължавайте в същия дух,страшно ме изкефиха всичките неща!

Владо

Отговорено

ОК Владо,видях го.Ще коригирам нещата и ще го пусна пак.Просто го правих надве-натри повече заради фигурата и заради това да се включат и други басисти. :)

Отговорено

Ха така! :) Давайте да понахвърляме идейки, да ги поразработим, да изберем вариантите и албума е готов :violin: :guitar: ;):);)