Bassbuzz Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Ех,добре го заготвяш ти Гео.Аз обаче оше нищо не съм чул от тия неща от липса на време Обаче пускам в Г-Мейл-а един бекинг трак които аз направих набързо-малко фънк аранжимент на "Носталгия в Таймс скуеър" на Мингъс.Не съм записвал бас,оставям това или на Гео,или на някой от другите басисти и съм оставил сумати хоръси(поне 4 за сола).Бекинга върви така-интро,тема х2 врътки и хоруси за сола,които могат да се удължават безкрайно.Ще кача също като атачмънт и прогресията на парчето от Риъл Бук-а.Айде пробайте се и на него както ви е кеф! Владо Качих един примерен бас,но само до половината.Останалата половина само поддържам темпото.И други басисти да се включват. Гео,готино е,но парчето не е блус или ако е блус то е разширен и не е стандартното I-IV-V,тъй че в началото тоя бас малко ми се бие с хармонията.Бях атачнал и един Уърд документ с хармонията на Носталгията към бекинга.Също така съвсем набързо записах и пуснах в Г-Мейла "Заготовка 4".И не на последно място поздравления за невероятното свирене на Росен,Пътния Бегач(много Вай-ско с Налбантов сте конкуренция),Ачо(яки китари и сола),БасБъз и естествено Гео.Продължавайте в същия дух,страшно ме изкефиха всичките неща! Владо Поради липса на време,чак в неделя ще мога да се занимавам с "Носталгията...".Да не забравите днас за ИНКОГНИТО в НДК. Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Абе хора не бях влизал три дена и вие ме разбихте направо ......... Ако нещата продължат със същото темпо със сигурност ще се получи наистина това което си мечтая откакто открих този форум .... а именно , да общуваме чрез музика ... Пътния бегач , все ти пиша аз ПМ , а никой не отговаря , ето че май открих начин за комуникация с теб ....... радвам се че макар и по този начин обменяме мисли и идеи. За жалост тук дето съм сега не мога да чуя новите неща , но до ден два ще намеря по приемлив инет тук в Монтана. Благодаря на всички за хубавите думи ....... ще гледам да ги оправдая . Владо , Гео ..... много ми липсва да си пишем и обменяме файлове ..... скоро ще поправя този пропуск ...... радвам се че Гео пусна тази тема .........До скоро и ще мисля някоя нова идейка за нашият общ проект )))) Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Deathzone ne sum polu4aval ni6to na PM - sujalqvam - ina4e 6tqh da ti otgovorq. pozdravi Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Хехехееее еее нищо то е разбираемо ... и аз да дължах 100 000 марки и аз щях да кажа че не съм получавал нищо ) .. майтап де ........ ми няма значение , и понеже знаеш че съм ти огромен фен , не се стърпях и чаках 15 минути да чуя 2 - та мегбайта файлчето .... и хич на съжалявам .... ти си ми на сърцето още от преди , ма ще спра до тука за да не прозвучи много амбриажно (демек ляво педалско) ))) Скоро ще има още матриал ))) Ми аз предлагам като се посъберат идейки да се спрем на 3-4 и да ги сглобим какво ще кажете ))) Цитирай
Geo Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 Пуснах в гмейла Заготовка6 и съм съгласен с мнението на Death Zone,че е време да изберем кои от нещата да правим в завършен вид. Цитирай
Geo Отговорено Септември 17, 2005 Автор Отговорено Септември 17, 2005 Ех,добре го заготвяш ти Гео.Аз обаче оше нищо не съм чул от тия неща от липса на време Обаче пускам в Г-Мейл-а един бекинг трак които аз направих набързо-малко фънк аранжимент на "Носталгия в Таймс скуеър" на Мингъс.Не съм записвал бас,оставям това или на Гео,или на някой от другите басисти и съм оставил сумати хоръси(поне 4 за сола).Бекинга върви така-интро,тема х2 врътки и хоруси за сола,които могат да се удължават безкрайно.Ще кача също като атачмънт и прогресията на парчето от Риъл Бук-а.Айде пробайте се и на него както ви е кеф! Владо Качих един примерен бас,но само до половината.Останалата половина само поддържам темпото.И други басисти да се включват. Гео,готино е,но парчето не е блус или ако е блус то е разширен и не е стандартното I-IV-V,тъй че в началото тоя бас малко ми се бие с хармонията.Бях атачнал и един Уърд документ с хармонията на Носталгията към бекинга.Също така съвсем набързо записах и пуснах в Г-Мейла "Заготовка 4".И не на последно място поздравления за невероятното свирене на Росен,Пътния Бегач(много Вай-ско с Налбантов сте конкуренция),Ачо(яки китари и сола),БасБъз и естествено Гео.Продължавайте в същия дух,страшно ме изкефиха всичките неща! Владо Личо пусна в гмейла втория вариант на бас върху Носталгията на Владо.Това е от мен по тази композиция.Вече вие сте на ред. Цитирай
MDFk Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 (Редактирано) Зомбирам се с предните неща...И нямам подходящи суперлативи за тях.. All of you rock! Ще може ли да се пробвам да изработя едно бас солце на Заготовка 5? Може и да съм пропуснал, но не видях да има нещо такова...Поне за експеримента? Редактирано Септември 18, 2005 от MDFk Цитирай
Geo Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Зомбирам се с предните неща...И нямам подходящи суперлативи за тях.. All of you rock! Ще може ли да се пробвам да изработя едно бас солце на Заготовка 5? Може и да съм пропуснал, но не видях да има нещо такова...Поне за експеримента? Няма смисъл да питаш.Всяко участие е повече от добре дошло.Чакаме Цитирай
Geo Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 (Редактирано) Между другото Bassbuzz е пуснал своето виждане за бас върху парчето на Владо "Носталгия...".Добре е да го чуете и да изкажете своето мнение. ХАЙДЕ,ДЕ БЪДЕТЕ ПО-АКТИВНИ!!! Редактирано Септември 18, 2005 от Geo Цитирай
Geo Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 В гмайла е вече и заготовка7. Цитирай
MDFk Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 ОК. 10х. Заемам се. Повече ме изкефи заготовка7 обаче.... Тия дни иде. Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Аууу, къртите здраво момчета! От седмица нямам време да погледна какво става тук, а откривам чудесни идейки, Бравос! Като се поосвободя до месец може и аз да се включа с нещо скромно! Цитирай
Geo Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 Чуйте и Заготовка8 може да хареса на някого.Пак в гмейла. Цитирай
Bassbuzz Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 (Редактирано) Между другото Bassbuzz е пуснал своето виждане за бас върху парчето на Владо "Носталгия...".Добре е да го чуете и да изкажете своето мнение. ХАЙДЕ,ДЕ БЪДЕТЕ ПО-АКТИВНИ!!! И аз чакам за някое мнение,защото има кусури в моето свирене,но нарочно съм ги оставил.Не чакам суперлативи - но пък и няма много предложения за "Носталгия..." А би било добре да има поне още 5-6 варианта. Стандарта си е готин и има доста възможности. Хайде - забивайте! Редактирано Септември 26, 2005 от Bassbuzz Цитирай
Recommended Posts