Geo Публикувано Септември 5, 2005 Публикувано Септември 5, 2005 Здравейте, Предлагам да се съберем тук всички,които харесват,изпълняват и/или се готвят да изпълняват такива стилове музика. мисля,че можем да си бъдем полезни един на друг Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ами бройте ме! Е, и друга музика слушам/свиря, ама и таз ми е много присърце. Цитирай
Geo Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Ами бройте ме! Е, и друга музика слушам/свиря, ама и таз ми е много присърце. Добре дошъл.Да видим колко ще се съберем Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Дано да сме повече от петима Между другото тъкмо слушах Денис Чеймбърс, а пък след това Тауър Ъф Пауър когато попаднах на темата. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 ам броя се за джазмен,ама условно Цитирай
Steff Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 И аз бих е кандидатирал, стига да ме приемете.Особено за частта с фънк-а.Не че не харесвам фюжън, напротив, но фънка ми е по-на сърце . Цитирай
Topsun Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 фънка ми е по-на сърце както на всеки басист Цитирай
Geo Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Е,посъбрахме се,но сигурно има още :hello: Цитирай
Geo Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Предлагам ако се съберем достатъчно хора да си направим няколко парчета,но всички да участват.ще си ги пращаме по нета и ще ги сглобяваме. Само дръмърите да кажат дали имат възможност за запис. Какво мислите по въпроса? Цитирай
allegro Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Еми супер идея, Geo. Между другото аз мисля, че е тук мястото всеки от нас да сподели групи и музиканти, които слуша. Така всеки ще разбере, че има готини банди, които все още не е слушал Аз се кефя на много, но по-напред в класацията са Jamiroquai, Incognito, Chick Corea, Herbie Hancock, Brand New Heavies, Freak Power, Tower Of Power, Wether Report, Spyro Gyra, Mother Earth, Drizabone, Zuko 103, Tania Maria, Erykah Badu, Maxwell, D'Angelo, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire. Спирам дотук, защото се оказа, че е трудно да събера в няколко реда любимите си банди. Сега е ваш ред Цитирай
allegro Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 А, и никой не казва нищо за концерта на Incognito на 16.09 в София. Аз съм там де, то е ясно Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ами хайде да се разберем да се видим преди или след Инкогнито на по бира. Предполагам, че всички ще ходите... Идеята с парчетата е супер! Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Еми супер идея, Geo. Между другото аз мисля, че е тук мястото всеки от нас да сподели групи и музиканти, които слуша. Така всеки ще разбере, че има готини банди, които все още не е слушал Аз се кефя на много, но по-напред в класацията са Jamiroquai, Incognito, Chick Corea, Herbie Hancock, Brand New Heavies, Freak Power, Tower Of Power, Wether Report, Spyro Gyra, Mother Earth, Drizabone, Zuko 103, Tania Maria, Erykah Badu, Maxwell, D'Angelo, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire. Спирам дотук, защото се оказа, че е трудно да събера в няколко реда любимите си банди. Сега е ваш ред Ти си изброил цяло съзвездие .Ще добавя от мен М.Милър,Ал Жиро, Мецофорте,Бенсън,Джордж Хауърд,Лий Райтнър,Брейкър Брадърс,Принс,Secret Vebes,Count Basic и още много други . Цитирай
Recommended Posts