visocki Публикувано Декември 7, 2008 Публикувано Декември 7, 2008 Преди година си купих един Стаг обикновена китара с найлонови струни .Обаче гаджето я изтърва и грифа се отцепи от тялото Като го наложа пасва идеално и дори не си личи че е счупена .Въпроса ми е знам че сигурно няма да стане и че ми трябва лютиер но преди да си купя нова китара искам все пак да пробвам да я залепя .Какво лепило да използвам ? Цитирай
jorko123 Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 еми за всеки случаи гледай да не е сухо лепило за хартия.Провай от тези в големите туби където лепат всичко-дърво плат метал..сега не се сещам конкретно име на марка ама виж в някой магазин за строителни пособия там би трябвало да има.Късмет Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 е това ти трябва http://www.office1.bg/%CA%E0%ED%F6%E5%EB%E...1540000040.html Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 ^ Стига бе! Това не е ли лепило за гума и кожа предимно? Епоксидните смоли не са ли по-добри? Малко ли са лютиерите във форума? Или си пазят занаята. Цитирай
visocki Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Китарата струва 120 лева дали си заслужава на лютиер да я давам ? Цитирай
pioneer 306c Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Китарата струва 120 лева дали си заслужава на лютиер да я давам ? лепи с ц 200 или с такива подобни Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Епоксидна смола, поне! C200 е слабичко. Айде C400 може и да държи. Няма ли някой наистина компетентен??? Цитирай
visocki Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Пичове залепих с тожа момент на HENKEL приятел дърводелец ми каза че ще стане .Мен ме съмнява но ако не стане ще пробвам с епоксидна смола и пак ако не стане ще пробвам с нова китара Но все пак някой компететен с какво се лепи точно ? Цитирай
Recommended Posts